Λεωφορείο «κρεμάστηκε» σε γκρεμό στην Αρκαδία: Νεκρός ο οδηγός του που έπαθε ανακοπή καρδιάς

FILE PHOTO: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Κυριακής στην Αρκαδία, με έναν οδηγό λεωφορείου

του ΚΤΕΛ να χάνει τη ζωή του όταν έπαθε ανακοπή καρδιάς πάνω στο τιμόνι.

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε χθες λίγο πριν τις 9 το βράδυ με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Λουτρά Ηραίας – Τρίπολη.

Σύμφωνα με τα Λαγκαδινά Νέα, το λεωφορείο μετά από αδιαθεσία του οδηγού εξετράπη από την πορεία του με αποτέλεσμα να κρεμαστεί στο γκρεμό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των «Λαγκαδινών Νέων», το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και «κρεμάστηκε» στον γκρεμό. Εντός του λεωφορείου υπήρχε μόνο μία κοπέλα, η οποία κατάφερε να βγει από την πίσω πόρτα και είναι καλά στην υγεία της.

Tο λεωφορείο εξετράπη από την πορεία του με αποτέλεσμα να κρέμεται στο γκρεμό.

Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Δημητσάνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, νωρίτερα, είχε αισθανθεί αδιαθεσία και σταμάτησε το λεωφορείο ανάμεσα σε Λευκοχώρι και Λαγκάδια και κατέβηκε για λίγα λεπτά. Λίγα χιλιόμετρα μετά, ωστόσο, έχασε τις αισθήσεις του με το λεωφορείο να κυλά προς τον γκρεμό.

Πηγή: Λαγκαδινά Νέα (Lagadia News)

Συλλαλητήριο στα Προπύλαια από εκπαιδευτικούς και μαθητές: Διαμαρτύρονται για την εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης, συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: