«Κατέρρευσε» η Τζένιφερ Ανιστον μετά την κηδεία του Μάθιου Πέρι: Συντετριμμένη και η Κόρτνεϊ Κοξ, ανησυχία στα υπόλοιπα «Φιλαράκια» [video]

US actresses Courteney Cox (L) and Jennifer Aniston (R) arrive for the American Film Institute 46th Life Achievement Award Gala at the The Dolby Theatre in Hollywood, California, USA, 07 June 2018. EPA, PAUL BUCK




Τρεις ημέρες μετά την κηδεία του δημοφιλούς ηθοποιού Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) και η πρώην συμπρωταγωνίστρια στα «Φιλαράκια» Τζένιφερ Ανιστον (Jennifer Aniston) φέρεται να έχει καταρρεύσει, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, οι φίλοι της ηθοποιού ανησυχούν για εκείνη μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα, καλά πληροφορημένη πηγή της βιομηχανίας της showbiz στις ΗΠΑ, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα Φιλαράκια» έχει πάρει εξαιρετικά άσχημα τον θάνατό του «Τσάντλερ», ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Η ίδια και τα άλλα τέσσερα μέλη του καστ της θρυλικής σειράς έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του Μάθιου Πέρι την περασμένη Παρασκευή. «Από τους πέντε εναπομείναντες, η Τζένιφερ και η Κόρτνεϊ (Courtney Cox) είναι πιο αναστατωμένες και η Ανιστον είναι ίσως αυτή που το έχει πάρει πιο βαριά», ανέφερε η πηγή στο Page Six.

«Είναι μια δεύτερη τεράστια απώλεια σε λιγότερο από ένα χρόνο, με την επέτειο ενός έτους από τον θάνατο του πατέρα της να είναι προ των πυλών. Ακόμα δεν έχει επανέλθει πλήρως από αυτό, και τώρα ήρθε ο θάνατος του Πέρι να τη ρίξει τελείως στα πατώματα», σημείωσε.

Ο πατέρας της Τζένιφερ Ανιστον, Τζον Ανιστον, πέθανε σε ηλικία 89 ετών τον Νοέμβριο του 2022, με τη διάσημη ηθοποιό να τον χαρακτηρίζει ως έναν «από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ». «Προσπαθεί να ανασυνταχθεί και να συνέλθει, αλλά ήταν ένα εντελώς καταστροφικό πλήγμα», πρόσθεσε η πηγή.

Η 54χρονη πρωταγωνίστρια ενώθηκε με τα υπόλοιπα μέλη του καστ Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer και Matt LeBlanc, στην κηδεία του Matthew Perry στο νεκροταφείο Forest Lawn στο Λος Άντζελες την Παρασκευή, λίγα λεπτά μακριά από τα στούντιο της Warner Bros, όπου γύριζαν την κωμική σειρά του NBC για μια δεκαετία.

Η Jennifer Aniston, η οποία είχε ξεσπάσει σε κλάματα κατά τη διάρκεια συνέντευξής της το 2004, όταν είχε ερωτηθεί για το τι θα έκανε αν έχανε τον Matthew Perry, εθεάθη να περπατάει πίσω από τα υπόλοιπα μέλη του καστ συνοδευόμενη από έναν σωματοφύλακα.

Πηγή: pagesix.com

Joni Mitchell 80 ετών: Η Καναδή performer-τραγουδίστρια θρύλος, από το Woodstock μέχρι σήμερα εκπλήσσει και εμπνέει [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: