Η κυρία Respect τους μπέρδεψε: Σε ένα καναπέ ανάκατα με μαξιλάρια βρέθηκε η χειρόγραφη διαθήκη της Aretha Franklin με μια φατσούλα χαμογελαστή για υπογραφή [videos]

FILE PHOTO A handout photo made available by the Berlinale shows Aretha Franklin in a scene EPA/Amazing Grace Movie, LLC / BERLINALE / HANDOUT Editorial use only in connection to the reporting on the Berlinale 2019 until 15 March. HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES




Η χειρόγραφη διαθήκη της Aretha Franklin που βρέθηκε ανάμεσα στα μαξιλάρια ενός καναπέ είναι νόμιμη. Ένας δικαστής το έκρινε αφού εξέτασε το έγγραφο που υπογράφηκε απλώς με ένα Α και μιά χαμογελαστή φατσούλα.

Σύμφωνα με τις επιθυμίες της Βασίλισσας της soul, τα ακίνητά της θα αποδοθούν στη συνέχεια στα παιδιά της

Η διαθήκη, που γράφτηκε το 2014, αντικαθιστά αυτή που γράφτηκε το 2010 και βρέθηκε το 2019 στο σπίτι της Franklin στο Ντιτρόιτ.

Η απόφαση, όπως γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, είναι μια μεγάλη νίκη ειδικά για τον μικρότερο γιο, τον Kecalf, ο οποίος είχε εκφρασθεί υπέρ της εγκυρότητας του εγγράφου επειδή υποδήλωνε ότι η μητέρα του ήθελε να πάρει τον έλεγχο των περιουσιακών της στοιχείων.

Αυτός και τα εγγόνια του θα αποκτήσουν μια περιουσία 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων στα προάστια του Ντιτρόιτ, ενώ ο άλλος γιος της, ο Ted White II  έλαβε ένα άλλο σπίτι που πωλήθηκε για 300.000 δολάρια πριν εμφανιστεί η διαθήκη. Το τρίτο παιδί, ο Edward, θα κληρονομήσει ένα άλλο ακίνητο χάρη στη διαθήκη του 2014.

Με πληροφορίες από ansa.it
Ελλάδα Αθήνα 

Το «αδειανό» πουκάμισο της Νταϊάνας από τον αρραβώνα της με τον Κάρολο, σε δημοπρασία: Μπορεί να φτάσει και τα $100.000

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: