Ελαμψε η Μόνικα Μπελούτσι στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: Βραβεύεται με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» [βίντεο]

Η ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι στη σκηνή, μετά την προβολή της ταινίας «Μαρία Κάλλας» στην οποία πρωταγωνιστεί, και η οποία παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Στoν αστερισμό της Μόνικα Μπελούτσι κινείται από χθες η Θεσσαλονίκη.

Η διάσημη ηθοποιός συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φώτα κατά την παρουσία της στο “Ολύμπιον” για τη sold out προβολή της ταινίας “Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις” των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Οι θαυμαστές της κατέκλυσαν τον χώρο έξω από το γνωστό κινηματοθέατρο της πόλης και η ίδια χαμογελαστή και ανταποκρινόμενη στην αποθέωση, που γνώρισε ενώ διέσχιζε το κόκκινο χαλί, υπέγραψε αυτόγραφα και χαιρέτησε τον κόσμο προτού εισέλθει στην αίθουσα.




“Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά, βαθιά, βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ”, ήταν η σύντομη ατάκα της όταν ανέβηκε στη σκηνή.

Σήμερα στις 12:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους ενώ το βράδυ στις 20:00 στο “Ολύμπιον” θα προβληθεί η ταινία «Μαλένα» του Tζουζέπε Τορνατόρε, με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή.

Εκεί, η Ιταλίδα σταρ θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε στα 58 της η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: