Δημοσιεύματα στέλνουν τον Μέσι στην Αργεντινή για να κλείσει την καριέρα του στην Ολντ Νιούελς Μπόις: Εκεί από όπου ξεκίνησε

FILE PHOTO: Lionel Messi of Argentina touches the World Cup trophy as he passes it after winning the golden ball award during the awards ceremony after the FIFA World Cup 2022 Final between Argentina and France at Lusail stadium, Lusail, Qatar, 18 December 2022. EPA, Friedemann Vogel




Η εφημερίδα της Καταλονίας, «El Nacional» υποστηρίζει ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν πρόκειται να παίξει ξανά σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα και δεν πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιο του με την Ίντερ Μαϊάμι, που ολοκληρώνεται το 2025.

Έχει αποφασίσει να κλείσει τη σπουδαία καριέρα του στη χώρα του την Αργεντινή και την ομάδα που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του, τους Νιούελς Ολντ Μπόις!

Το σχετικό ρεπορτάζ, που επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του διάσημου άσου, αναφέρει πως ο Μέσι επιθυμεί και έχει αποφασίσει οριστικά να επιστρέψει στη γενέτειρα του το Ροζάριο και να κλείσει την καριέρα του στους Νιούελς Ολντ Μπόις, που έπαιξε από οκτώ έως 13 ετών, για να κάνει μετά το ταξίδι στην Ευρώπη και στην Μπαρτσελόνα για να γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βαρκελόνη, Ισπανία

Οι διαφημίσεις κρυπτονομισμάτων έφεραν μπλεξίματα στον Ρονάλντο: Μαζικές μηνύσεις από επενδυτές που θεωρούν ότι «τους κορόιδεψε»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: