Παιδαριώδης αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ: Δημόσιες αλλοηλοδιαψεύσεις Κασσελάκη – Αχτσιόγλου για την «αναπάντητη κλήση»

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου, ανταλλάσσουν χειραψία κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Πρωτοφανείς, και όχι ιδιαίτερα υψηλού πολιτικού επιπέδου, διαξιφισμοίκαι αντιπαραθέσεις λαμβάνουν χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή αυτή τη φορά ήταν δημοσίευμα σε ενημερωτικό ιστότοπο που υποστήριζε ότι η Εφη Αχτσιόγλου αρνήθηκε να απαντήσει σε τηλεφωνική κλήση που της έγινε χθες Σάββατο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το δημοσίευμα προκάλεσε την έντονη αντίδρταση της Εφης Αχτσιόγλου που ανέφερε: «Αναφορικά με το δημοσίευμα του “ieidiseis.gr”, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού».

Το εν λόγω δημοσίευμα της ιστοσελίδας υποστήριζε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την κυρία Αχτσιόγλου στο τηλέφωνο το πρωί του Σαββάτου πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και ότι η βουλευτής δεν απάντησε στην κλήση.

Η πλευρά Κασσελάκη έσπευσε πάντως λίγη ώρα αργότερα να διαψεύσει την Εφη Αχτσιόγλου με την εξής διαρροή, το ύφος της οποίας δύσκολα μπορεί κανείς να διακρίνει εάν είναι ειρωνικό ή απλώς παιδαιριώδες.

Αναφέρεται στη διαρροή κύκλων που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.  «Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο».

Στο θέμα επανήλθε η πλευρά Ατχισόγλου αναφέροντας: «Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του».

Οι ίδιο κύκλοι προσέθεταν ότι «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

«Σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news», σχολιάζουν.

Κρίσιμες ώρες στον ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει για δεύτερη ημέρα η Κεντρική Επιτροπή, το απόγευμα ψηφοφορία και ομιλία Κασσελάκη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: