Διαψεύδει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δημοσιεύματα περί ανεύρεσης ανθρωπίνων μελών σε εναπομείναν βαγόνι στα Τέμπη

FILE PHOTO: Επιχείρηση μεταφοράς βαγονιού από τα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας, στο σημείο όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ




Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δια του εκπροσώπου Τύπου, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνου Τζαβέλλα, διαψεύδει δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στα εναπομείναντα βαγόνια των αμαξοστοιχιών από την τραγική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, τον Φεβρουάριο του 2023.

Ακόμη, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διευκρινίζει ότι έως σήμερα, έχουν ανευρεθεί αρκετά μικρά υπολείμματα οστών και βιολογικού υλικού (λίπος), τα οποία έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για έλεγχο DNA και ταυτοποίηση.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου έχει ως εξής:

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες παρασχέθηκαν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την αρμόδια Εισαγγελία Εφετών Λάρισας και τον αρμόδιο Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, ο οποίος διεξάγει την κυρία ανάκριση για την υπόθεση των Τεμπών, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και διαψεύδονται όσα διατυπώθηκαν στα Μ.Μ.Ε από τρίτους, ότι ανευρέθησαν ανθρώπινα μέλη στα εναπομείναντα βαγόνια των αμαξοστοιχιών και διευκρινίζεται ότι κατά τις πολυήμερες και ενδελεχείς σχετικές έρευνες, μέχρι σήμερα 19/11/2023, έχουν ανευρεθεί αρκετά μικρά υπολείμματα οστών και βιολογικού υλικού (λίπος), τα οποία έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για έλεγχο DNA και ταυτοποίηση.Οι έρευνες συνεχίζονται».

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δυο Αιγύπτιοι κι ένας Σύριος συνελήφθησαν σε Κω και Αθήνα: Για τη μεταφορά 41 μεταναστών στη Βραυρώνα με θαλαμηγό * Εισιτήριο 5.000 €

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: