The Crown: Εικόνες από την επερχόμενη 6η σεζόν της δημοφιλούς σειράς έδωσε το Netflix * Οι τελευταίες μέρες της Νταϊάνα με τον Ντόντι [photos, video]

O Nτόντι και η Νταϊάνα μαζί στο αυτοκίνητο, όπως αποδίδονται στην σειρά του Netflix. Photo via Netflix/




Η σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Φαγιέντ έτσι όπως παρουσιάζεται στην έκτη σεζόν της δημοφιλέστατης σειράς του Netflix “The Crown”, αποτυπώνεται σε μια σειρά φωτογραφίες που δημοσιοποίησε σήμερα η πλατφόρμα.

Η επερχόμενη έκτη σεζόν θα εμφανίσει δραματοποιημένα τα γεγονότα στα τέλη της δεκαετίας του 1990, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων ημερών της ζωής της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

 

Η Αυστραλή ηθοποιός Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, η οποία υποδύεται την Νταϊάνα, δήλωσε ότι ήταν μια “μοναδική πρόκληση γι’ αυτήν ως ηθοποιού” να αποδώσει την πριγκίπισσα στις τελευταίες εβδομάδες της.

Η έκτη σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη, με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια να κυκλοφορούν στις 16 Νοεμβρίου.

Στο τέλος της πέμπτης σεζόν, οι θεατές είδαν τον Τόνι Μπλερ να γίνεται πρωθυπουργός και ο Πρίγκιπας Κάρολος να πηγαίνει στο Χονγκ Κονγκ.

Στις εικόνες από την έκτη σεζόν, η Νταϊάνα φαίνεται σε ένα αυτοκίνητο με τον Ντόντι τον οποίο υποδύεται ο Χαλίλ Αμπναλάχ . Και οι δύο πέθαναν στις 31 Αυγούστου 1997, όταν το αυτοκίνητό τους τράκαρε σε τούνελ στο Παρίσι καθώς τους κυνηγούσαν φωτογράφοι παπαράτσι με μοτοσικλέτες.

 

Μιλώντας στο Τηλεοπτικό Φεστιβάλ του Εδιμβούργου νωρίτερα φέτος, οι παραγωγοί είπαν ότι θα χειριστούν το θέμα του θανάτου της Νταϊάνα με «ευαισθησία».

Άλλες εικόνες από την έκτη σεζόν δείχνουν σκηνές σε γιοτ που ανήκει στον πατέρα του Ντόντι, τον επιχειρηματία μεγιστάνα Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, τον οποίο υποδύεται ο Σαλίμ Ντόου. Ο Αλ Φαγιέντ πέθανε τον περασμένο μήνα σε ηλικία 94 ετών.

Τον Πρίγκιπας Κάρολο, την εποχή εκείνη,  υποδύεται και πάλι ο Ντόμινικ Γουέστ, ενώ τους γιους του Γουίλιαμ και Χάρι υποδύονται στο πρώτο μισό της σεζόν οι Ρούφους Κάμπα και Φλίν Έντουαρντς αντίστοιχα.

 

Mε πληροφορίες από BBC

 

Η Αντζελίνα Τζολί ανάμεσα σε Ωνάση και Μαρία Κάλλας: Η αξέχαστη ντίβα και η σταρ του Χόλυγουντ, συνυπάρχουν στα Κηπιά Καβάλας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: