Στις επόμενες εθνικές εκλογές θα μετρήσει το ΠΑΣΟΚ την ισχύ του λέει η Χαριλάου Τρικούπη-Οχι στα μέτωπα και τα αθροίσματα απαντά για πιθανή συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ [video]

File Photo Ο Δημήτρης Μάντζος τομεράρχης ΠΑΣΟΚ για την εξωτερική πολιτική Screenshot via YouTube video Kontra Channel




Σχετικά με το πώς μεταφράζει η Χαριλάου Τρικούπη το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κοινοβουλετικός εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Μάντζος είπε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ πως «κερδήθηκε σε μεγάλο βαθμό ένα πολύ σημαντικό στοίχημα.

Έρχονται οι ευρωεκλογές. Για εμάς είναι σημαντικό να είμαστε ακόμη πιο ισχυροί ως ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με ορίζοντα τις εθνικές εκλογές. Και στη Βουλή και εκτός Βουλής σήμερα κάνουμε μία προσπάθεια να αρθρώσουμε έναν σύγχρονο, αξιόπιστο αντιπολιτευτικό λόγο. Όχι με τοξικότητα, με στείρα αντιπαράθεση και με το “όχι σε όλα”».




Υπογράμμισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι «με ισχυρή αντιπολίτευση να γίνει μία εναλλακτική κυβερνητική πρόταση με ορίζοντα τις επόμενες εθνικές εκλογές».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «οι πραγματικά ενωμένες δυνάμεις, όχι όμως ως άθροισμα αλλά με πραγματικές πολιτικές και κοινωνικές συγκλίσεις και πλειοψηφίες, μπορούν να πετύχουν μεγάλες ανατροπές. Δεν είναι θέμα ούτε μετώπων ούτε απλώς στοίχισης, ούτε αθροισμάτων. Είναι πολιτικές οι διεργασίες που πρέπει να κάνουμε. Και αυτό το χθεσινό είναι ένας οδηγός ότι, όταν έχεις σχέδιο, έχεις ανανεωμένο πολιτικό δυναμικό, έχεις γνώση, έχεις διάθεση, εμπνέεις, μπορείς να τα καταφέρεις. Και τις πλειοψηφίες να πετύχεις και στο τέλος τις μεγάλες ανατροπές».

Χαρακτήρισε μεγάλη ημέρα τη χθεσινή για το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κάνοντας λόγο για μια σειρά από νίκες συνδυασμών και υποψηφίων «που έφεραν ένα αισιόδοξο μήνυμα» σημείωσε: «Και αυτό είναι που είδαμε κυρίως στην Αθήνα: την επιβράβευση των πολιτών σε ένα μήνυμα αισιόδοξο, θετικό, εναλλακτικό. Επιβραβεύτηκε η ανανέωση, το σχέδιο, η επιστημονική γνώση, οι προτάσεις. Και έτσι, πάνω σε αυτά τα προσόντα και τις αρετές, κατάφερε ο Χάρης Δούκας και όλοι όσοι τον στηρίξαμε να ανοίξουμε μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές πλειοψηφίες».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ελλάδα Αθήνα 

ΠΑΣΟΚ και πρώην βαθύ ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι νέοι δήμαρχοι της Αθήνας Χάρης Δούκας και της Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: