Συγκλονιστική στιγμή στο Αλεξάνδρειο: Η νεκρική πομπή του Γιάννη Ιωαννίδη θα σταματήσει στο γήπεδο όπου έγραψε ιστορία

FILE PHOTO: Ο Γιάννης Ιωαννίδης το 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ PIXEL/ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ




Φορτισμένη συναισθηματικά αναμένεται η αυριανή μέρα για τον Αρη.

Η σορός του εμβληματικού προπονητή, ο θάνατος του οποίου την Τετάρτη 4ης Οκτωβρίου συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, λίγο πριν οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία (σ.σ. η εξόδιος ακολουθία και ταφή θα γίνει, στις 17:00, στα κοιμητήρια της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη), θα σταματήσει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθλο.

Στις 15:30, ειδικότερα, έχει αποφασιστεί να βρίσκεται στο χώρο που ο Γιάννης Ιωαννίδης, ως τεχνικός προ ετών του Αρη, θεωρούσε «σπίτι» του. Το «παρών» στη διαδικασία, στο γήπεδο, θα δώσουν η διοίκηση της ΚΑΕ Αρης, το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη και φίλαθλοι του συλλόγου.

Οι Θεσσαλονικείς, αγωνιστικά, αύριο θα μπουν σε πρόγραμμα προετοιμασίας για την πρεμιέρα τους στη Basket League, στο «Nick Galis Hall», με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ

«Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά την οικογένεια του ΑΡΗ. Λίγο πριν συνοδευτεί στην τελευταία κατοικία του, δεν είναι δυνατόν να μην επισκεφθεί για τελευταία φορά το “σπίτι” του.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο “Ξανθό”, η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης.

Το “παρών” στο Αλεξάνδρειο θα δώσουν η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, σύσσωμη η ομάδα μας, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Όλοι στο “Παλέ” για να αποχαιρετήσουμε τον θρυλικό “Ξανθό” όπως του αξίζει, στο “σπίτι” του!».

Γιάννης Ιωαννίδης: Το θρυλικό σακάκι, τα γούρια και η μαύρη γάτα που… έστειλε με την όπισθεν ολόκληρο λεωφορείο

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: