Πρώτο δείγμα γραφής σήμερα από τον Στέφανο Κασσελάκη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι θα αναλάβουν Τομεάρχες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης μιλάει στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της δημοτικής κίνησης, «Ανοιχτή Πόλη» του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Ζαχαριάδη, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Συνεδριάζει, σήμερα, στις 16:30, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Οι εργασίες της συνεδρίασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της Γερουσίας, θα ξεκινήσουν με ομιλία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο νέος πρόεδρος επιδιώκει να κλείσει τις εκκρεμότητες στο εσωκομματικό τοπίο, όπως είναι ο ορισμός τομεαρχών και κοινοβουλευτικών εκπροσώπων. Έτσι, αναμένονται ανακοινώσεις για πρόσωπα και ρόλους.

Πιθανά σενάρια:

Παύλος Πολάκης – Συντονιστής Τομεαρχών
Νίκος Παππάς – Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
Ευάγγελος Αποστολάκης – Τομεαρχης Άμυνας
Βασίλης Κόκκαλης – Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης

Δεν αποκλείεται να υπάρξει αντιστροφή ρόλων ανάμεσα στη Θεοδωρα Τζάκρη, η οποία ενδέχεται να πάρει θέση γραμματέως ΚΟ και στη θέση της ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος να βρεθεί ο Διονύσης Καλαματιανός, ο οποίος ήταν ο γραμματεας Κ.Ο. ή ακόμα να δούμε τον κ. Καλαματιανό στον τομέα Εργασίας.

Δεν αποκλείεται ο Πέτρος Παππάς, ο οποίος είναι γιατρός, να έχει ρολο στον τομέα Υγείας. Η Όλγα Γεροβασίλη θα παραμείνει στη θέση αντιπροέδρου Βουλής.

Τα παραπάνω, ξεκαθαρίζεται ότι συνιστούν πιθανά σενάρια. Συζήτηση έχει μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης και με τη Ρένα Δούρου.

Όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Νίκου Κοτζιά στον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον προηγηθούν κάποιες συζητήσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξει εκ νέου συνεργασία του πρώην υπουργού με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις και με τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο. Η βούληση του προέδρου φαίνεται πως είναι να αξιοποιηθούν σχεδόν όλοι.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Φαναράς της Metron Analysis: Από την πρώτη Κυριακή Αρναουτάκης και Χαρδαλιάς * Ακραίο αλλά όχι απίθανο 13 στις 13 περιφέρειες για ΝΔ

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: