Ο Μπάιντεν επικοινώνησε με τον Αμπάς για την ανθρωπιστική βοήθεια και επεσήμανε ότι η πλειονότητα των Παλαιστινίων δεν έχει σχέση με την Χαμάς

epa10919733 US President Joe Biden speaks at the National Italian American Foundation’s 48th Anniversary Gala in Washington, DC, USA, 14 October 2023. Biden’s strong support for Israel is one of his most deeply held beliefs, dating back to his childhood. It also may pay political dividends as he ramps up his reelection bid. EPA, Ting Shen, POOL




Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνομίλησε και σήμερα με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς σχετικά με την ανθρωπιστική βοήθεια προς την Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με ανάρτηση του Τζο Μπάιντεν στο Twitter (X).

Ο Μπάιντεν είπε στον Αμπάς ότι συνεργάζεται με τους εταίρους των ΗΠΑ στην περιοχή για να διασφαλισθεί ότι οι ανθρωπιστικές προμήθειες θα φθάσουν τους πολίτες στην Γάζα.

Παράλληλα με άλλη ανάρτηση του ο πρόεδρος Μπάιντεν επεσήμανε ότι “Δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι η συντριπτική πλειονότητα των Παλαιστινίων δεν είχε καμία σχέση με τις φρικτές επιθέσεις της Χαμάς και ότι υποφέρει ως αποτέλεσμα αυτών.”

Με πληροφορίες Reuters-AFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Την εξομάλυνση σχέσεων του Ισραήλ με την Σ. Αραβία προωθούν Αμερικανοί γερουσιαστές που θα μεταβούν στην Μέση Ανατολή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: