Ο Αντσελότι επιστρέφει στη Νάπολη ως αντίπαλος: «Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της Ρεάλ στη φάση των ομίλων»

Real Madrid’s head coach Carlo Ancelotti attends a press conference in Naples, Italy, 02 October 2023. EPA, CIRO FUSCO




Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να παίξει κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία ίσως στο πιο δύσκολο παιχνίδι της φάσης των ομίλων, όπως δήλωσε ο προπονητής των «μερένχες» Κάρλο Αντσελότι χθες Δευτέρα (2/10) ενόψει της σημερινής αναμέτρησης των δύο ομάδων την Τρίτη (3/10) για το Champions League.

Η πρωτοπόρος της LaLiga, Ρεάλ, ξεκίνησε την προσπάθειά της για το 15ο Champions League με μια δύσκολη, εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ουνιόν Βερολίνου τον περασμένο μήνα, ενώ η πρωταθλήτρια Ιταλίας Νάπολη, κέρδισε με 2-1 την Μπράγκα στην Πορτογαλία.

«Θα παίξουμε εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία. Τα πήγαν πολύ καλά πέρσι. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό και ισορροπημένο παιχνίδι, καθώς έχουν υψηλό επίπεδο. Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της φάσης των ομίλων για εμάς. Δεν θέλω να πω ότι το έχουμε συνηθίσει, αλλά η φανέλα αυτού του συλλόγου μας βαραίνει”.

«Είχα θετικές στιγμές, είναι μια υπέροχη πόλη»

Ο Αντσελότι επιστρέφει ως αντίπαλος στην ιταλική πόλη, έχοντας εργαστεί στη Νάπολη για 73 ματς από το 2018 έως το 2019 κι οδηγώντας την ομάδα σε αήττητο σερί στη φάση των ομίλων του Champions League πριν απολυθεί με την ομάδα στην έβδομη θέση της Serie A.

«Είχα θετικές στιγμές, είναι μια υπέροχη πόλη. Υπήρχαν επίσης λιγότερες καλές στιγμές, αλλά έχω τη μνήμη μιας καλής εμπειρίας. Το να κοιτάς το παρελθόν πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι δεν έχει νόημα. Όταν η σχέση μεταξύ ενός συλλόγου και ενός προπονητή δεν έχει το σωστό συναίσθημα, είναι καλύτερα να σταματήσει.

Νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση για τη Νάπολη και για μένα, γιατί δύο χρόνια αργότερα επέστρεψα στον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο», κατέληξε ο Αντσελότι.

Με πληροφορίες από Ρόιτερς μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νάπολη, Ιταλία

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Βασίλη Σπανούλη στην εθνική μπάσκετ: Για τα επόμενα δυο χρόνια – Πρώτος στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: