Νέες εκκενώσεις Γαλλικών αεροδρομίων μετά από απειλή για βόμβα -Τέσσερα περιφερειακά

FILE PHTO French Police patrol EPA/ETIENNE LAURENT




Τα γαλλικά περιφερειακά αεροδρόμια πραγματοποίησαν και πάλι εκκενώσεις αυτήν την Πέμπτη μετά από απειλές για βόμβες. Πρόκειται για το Μπορντό,τη Ναντ, τη Λιλ και το Μονπελιέ.

Οι πτήσεις έχουν εκτραπεί και αναμένονται και πάλι σημαντικές καθυστερήσεις στον γαλλικό ουρανό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες εξουδετέρωσης βομβών.

«Η επιχείρηση ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από τις κρατικές υπηρεσίες ολοκληρώθηκε στις 11:50 π.μ., η οποία επέτρεψε στους υπαλλήλους και τους επιβάτες να επιστρέψουν σταδιακά στον τερματικό σταθμό. Η κυκλοφορία θα μπορεί να αποκατασταθεί», δήλωσε το αεροδρόμιο Nantes Atlantique.

Το ίδιο και στη Λιλ, όπου το αεροδρόμιο μπόρεσε να ανοίξει «σταδιακά» λίγο πριν το μεσημέρι, μετά την άρση του συναγερμού. Δύο πτήσεις χρειάστηκε να εκτραπούν και αναμένονται καθυστερήσεις για τους επιβάτες, προειδοποιεί το αεροδρόμιο.


Με πληροφορίες από lefigaro.fr
Ελλάδα Αθήνα 

Επεισοδιακές οι διαδηλώσεις για το Μεσανατολικό στη Γερμανία: Τραυματίες 65 αστυνομικοί σε συγκρούσεις με υποστηρικτές των Παλαιστινίων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: