Οι ΗΠΑ αποστέλλουν άλλους 300 στρατιώτες στη Μέση Ανατολή: Ανάμεσά τους και ειδικοί στην εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών

FILE PHOΤΟ: US Army Soldiers. EPA/JEON HEON-KYUN




Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέλνουν άλλους 300 στρατιώτες στη Μέση Ανατολή, μεταξύ αυτών ειδικοί στις επικοινωνίες και στην εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών, ανακοίνωσε σήμερα το Πεντάγωνο.

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Πάτρικ Ράιντερ δήλωσε ότι οι στρατιώτες θα αναχωρήσουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά δεν θα είναι στο Ισραήλ.

“Στόχος τους είναι να υποστηρίξουν τις περιφερειακές προσπάθειες αποτροπής και να ενισχύσουν περαιτέρω τις δυνατότητες προστασίας των δυνάμεών μας”, δήλωσε ο Ράιντερ.

Πρόσθεσε ότι αυτόν τον μήνα σημειώθηκαν 27 επιθέσεις εναντίον των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ και τη Συρία. Ειδικότερα, τις δύο τελευταίες εβδομάδες, οι αμερικανικές δυνάμεις δέχθηκαν επιθέσεις 14 φορές στο Ιράκ και 9 φορές στη Συρία, σύμφωνα με το Πεντάγωνο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Reuters, Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Απειλούν τον Μπάιντεν με τις ψήφους και τις χορηγίες τους οι Μουσουλμάνοι της Αμερικής: Αν δεν υπάρξει εκεχειρία Ισραήλ – Χαμάς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: