Έκρηξη τα ξημερώματα κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ στη Λευκωσία: Συλλήψεις 4 νεαρών και περαιτέρω έρευνα της Αστυνομίας

File Photo: Περιπολικά της αστυνομίας στην Κύπρο. ΚΥΠΕ




Έκρηξη πλησίον της πρεσβείας του Ισραήλ στη Λευκωσία σημειώθηκε στις 1:37 τα ξημερώματα του Σάββατου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, μέλη της, μεταξύ των οποίων πυροτεχνουργοί, ανταποκρίθηκαν άμεσα και έσπευσαν στη σκηνή.

Από εξετάσεις που έγιναν, εντοπίστηκε σε απόσταση 30 περίπου μέτρων από την πρεσβεία ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο, το οποίο περιείχε πολύ μικρή ποσότητα πυροτεχνικής ύλης που πυροδοτήθηκε και εκτονώθηκε χωρίς να προκαλέσει οποιαδήποτε ζημιά.

Στην περιοχή εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα να κινούνται πεζή, ενώ σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε παρακείμενη οδό με το οποίο φαίνεται να μετέβηκαν στην περιοχή οι δύο πεζοί, εντοπίστηκαν άλλα δύο πρόσωπα.

Στο συγκεκριμένο όχημα εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια και ένα σφυρί, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 21χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος για τα αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας και της κατοχής επιθετικού οργάνου.

Και τα 4 πρόσωπα ηλικίας από 17 μέχρι 21 ετών βρίσκονται στο ΤΑΕ για εξετάσεις.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Λευκωσία: 44χρονος Σύριος εισέβαλε σε τράπεζα φωνάζοντας «Αλλάχου Ακμπάρ»* Δεν υπάρχουν ενδείξεις τρομοκρατίας εκτιμά η κυπριακή αστυνομία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: