Champions League: Νίκη για την Μπάγερν επί της Γαλατάσαραι (1-3), μόνη πρώτη η Ιντερ που τα βρήκε δύσκολα στο Σάλτσμπουργκ [highlights]

Konrad Laimer (C-R) and Joshua Kimmich (C-L) of Bayern Munich react after winning the UEFA Champions League Group A soccer match between Galatasray SK and FC Bayern Munich in Istanbul, Turkey, 24 October 2023. EPA/ERDEM SAHIN




Το… μενού στο πρώτο «πιάτο» της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League είχε άλλη μία νίκη για την Μπάγερν Μονάχου, αυτή τη φορά επί της Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη (3-1) και μία πολύ δύσκολη επικράτηση της Ίντερ επί της Σάλτσμπουργκ στο Μιλάνο (2-1), που την οδήγησε μόνη πρώτη στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Στο «Rams Park» της Κωνσταντινούπολης η Μπάγερν βρήκε το γκολ που ήθελε πολύ νωρίς (8′ Κομάν), όμως μετά για ένα ημίχρονο δέχθηκε ανελέητο «σφυροκόπημα» από την εξαιρετική εφέτος «Γαλατά». Αφού οι Τούρκοι έχασαν δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα, ο Ικάρντι με πέναλτι… α λα Πανένκα στο 30′ έφερε το ματς στα ίσα.





Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, οι Βαυαροί ήταν κυρίαρχοι μέσα στο γήπεδο κι έφτασαν στην τρίτη νίκη τους σε ισάριθμες αγωνιστικές, «καθαρίζοντας» σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση, χάρις στα γκολ του Χάρι Κέιν (73′) και του Μουσιάλα (79′).

Στο «Guiseppe Meazza» η Ίντερ τα βρήκε… σκούρα απέναντι στη Σάλτσμπουργκ. Ο Σάντσες στο 19′ έδωσε το προβάδισμα στους Μιλανέζους, όμως οι Αυστριακοί αποδείχθηκαν… σκληρό καρύδι και ισοφάρισαν με τον Γκλουκ στο 57′.




Τη λύση για την Ίντερ έδωσε εντέλει ο Τσαλχάνογλου με εύστοχο πέναλτι στο 64′, ενώ στο 81′ ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ξεκίνημα με νίκη για τον Τσιτσιπά στο τουρνουά της Βιέννης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: