Αλλαγή τακτικής από τον Ολυμπιακό πριν από την απολογία στον αθλητικό δικαστή: «Αναζητούμε αυτόν που έριξε την κροτίδα, θα του απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο γήπεδο»

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Χουανκάρ στο έδαφος μετά τον τραυματισμό του από ρίψη κροτίδας κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο στάδιο Καραϊσκάκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Η  ΠΑΕ  Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως προσπαθεί να βρει τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως θα του απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο γήπεδο.

Iδιαίτερη σημασία έχει πως η συγκεκριμένη ενημέρωση των Πειραιωτών γίνεται εν αναμονή της απολογίας στον αθλητικό δικαστή.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακόςέκανε γνωστό πως προσπαθεί με τη χρήση τεχνικών μέσων και μαρτυρίες των φιλάθλων του να βρει τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας σαφές πως δεν θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές, ενώ στον υπαίτιο θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο “Γεώργιος Καραισκάκης”.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Από την Κυριακή το βράδυ με τη χρήση τεχνικών μέσων και μαρτυρίες των φιλάθλων μας προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι και ας είναι πλέον βέβαιο από όλα τα οπτικοακουστικά μέσα ότι πέφτει μακριά από τους παίκτες του ΠΑΟ και προφανώς δεν μπορεί να τους προκαλέσει το παραμικρό.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και στον συγκεκριμένο θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο “Γ. Καραισκάκης”».

ΠΗΓΗ: ertsports.gr

Champions League: Νίκη για την Μπάγερν επί της Γαλατάσαραι (1-3), μόνη πρώτη η Ιντερ που τα βρήκε δύσκολα στο Σάλτσμπουργκ [highlights]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: