Βίντεο ντοκουμέντο για την φωτιά στην Πάρνηθα: Kαταγράφει και τις περίεργες νέες εστίες που ξεπηδούσαν κόντρα στην φορά του άνεμου…[video]

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει λεπτό προς λεπτό αλλεπάλληλες νέες εστίες. Photo via screenshot youtube (https://www.youtube.com/watch?v=-_kNea9u4XA)




Ένα ιστορικής αξίας time-lapse από την φωτιά στον τελευταίο πνεύμονα της Αττικής στην Πάρνηθα, παρουσιάζει το Up Stories.

Το βίντεο παρουσιάζει λεπτό προς λεπτό και πιο συγκεκριμένα από τις 21:30 (23/8) περίπου μέχρι και τις 07:30 το πρωι (24/8) την επέλαση του πύρινου μετώπου που ξεκίνησε από την Φυλή Αττική και ταξιδεύοντας μέσα από την χαράδρα της Ι.Μ Κλειστών έφτασε έως την Πάρνηθα κατακέοντας στην ουσία τον τελευταίο πράσινο πνεύμονα της Αττικής.

Τεράστια εντύπωση προκαλεί η εμφάνιση νέων εστιών εκατοντάδες μέτρα μακριά από την κύρια εστία και κόντρα στην φορά του ανέμου σε 3 χρονικά σημεία του βίντεο ( 0:40, 1:02 και 1:35 ).

Οι συγκεκριμένες νέες εστίες που δεν είναι αναζωπηρώσεις είναι και αυτές που προκαλούν την αλματώδη εξάπλωση του πύρινου μετώπου κόντρα στους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν εκείνες τις ημέρες και που είχε σχολιαστεί από όλους.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και προκαλούν ερωτήματα. Ερωτηματικά που θα πρέπει να απαντήσουν οι αρμόδιες αρχές στις οποίες και θέτουμε στην διάθεση τους το ντοκουμέντο αυτό.

Η καταγραφή έγινε από την περιοχή του Αμαρουσίου!

Σύμφωνα με την ομάδα του Uptories το βίντεο υλοποιήθηκε χάρη στην πολύτιμη βοήθεια και συμμετοχή του Αλέξανδρου Μπαγιώκου.

«Ψήφος εμπιστοσύνης» στην Ελλάδα από τους Times: Μας προτείνουν ως φθινοπωρινό προορισμό – Επέκταση της τουριστικής σεζόν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: