Σε εξαιρετική κατάσταση η Μαρία Σάκκαρη: Εύκολα στα ημιτελικά της Γουαδαλαχάρα, επικράτησε με 2-0 της 22χρονης Αράνκγο [video]

FILE PHOTO: Maria Sakkari of Greece celebrates after beating Storm Hunter of Australia during a match of the Guadalajara Open WTA 1000, in Guadalajara, Jalisco, Mexico, 19 September 2023. EPA, Francisco Guasco




Στα ημιτελικά του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα πέρασε η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και επικράτησε με 2-0 (6-3, 6-4) της Εμιλιάνα Αράνκγο.

Η Σάκκαρη έδειξε σε όλη την αναμέτρηση ότι ήταν ανώτερη και χρειάστηκε λίγο περισσότερο από μία ώρα για να κάμψει την αντίσταση της Κολομβιανής.

Επόμενος αντίπαλος της στα ημιτελικά θα είναι η Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία (Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης), η οποία στα προημιτελικά επικράτησε της Αζαρένκα.

Σάκκαρη: «Μέρα με τη μέρα ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μου»

Μετά το ματς η Σάκκαρη δήλωσε: «Εχω αρκετή αυτοπεποίθηση και μέρα με τη μέρα ανεβαίνει. Στο ματς είχε δυνατό αέρα και ήταν επικίνδυνο. Δεν την έχω αντιμετωπίσει ξανά την Εμιλιάνα. Είναι ταλαντούχα παίκτρια, έπαιζε ελεύθερα, δεν είχε τίποτα να χάσει και πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις κάποιον που αισθάνεται έτσι.»

Επόμενος αντίπαλος της στα ημιτελικά θα είναι η Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία (Νο 11 της παγκόσμιας κατάταξης). Επ΄αυτού η Σάκκαρη δήλωσε:

«Θα είναι δύσκολο. Και οι δυο παίζουμε σε υψηλό επίπεδο τα δυο τελευταία χρόνια, αλλά και οι δύο πέσαμε λίγο το τελευταίο διάστημα. Είμαστε καλές φίλες, την συμπαθώ πολύ, είναι απίστευτο κορίτσι και πολύ καλή παίκτρια. Μου αρέσει η πρόκληση και είμαι σίγουρη ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εκπληκτική.»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διπλό για τον ΠΑΟΚ μέσα στην Φινλανδία: 3 – 2 την Ελσίνκι [highlights]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: