San Diego Open: Εκτός τετράδας η Σάκκαρη, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή κόντρα στην Έμα Ναβάρο

FILE PHOTO: Maria Sakkari of Greece during her first round match against Rebeka Masarova of Spain at the US Open Tennis Championships at the USTA National Tennis Center in Flushing Meadows, New York, USA, 28 August 2023. EPA, WILL OLIVER




Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή κόντρα στην Έμα Ναβάρο στα προημιτελικά του San Diego Open (WTA 500). το πρωί της Παρασκευής (15/9) και έμεινε εκτός συνέχειας, χάνοντας με 2-1 σετ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αν και έμεινε πίσω στα σετ, πάλεψε για να ανατρέψει το σκορ αλλά λύγισε στο καθοριστικό tie break και ηττήθηκε με συνολικό σκορ 6-4, 0-6, 7-6(4) μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά μίας αμφίρροπης μάχης.

Ήταν η 19η φετινή ήττα της 28χρονης πρωταθλήτριας σε σύνολο 48 αγώνων που έχει δώσει στο φετινό tour (29-19 το ρεκόρ) και η 5η στους τελευταίους 10 αγώνες επί αμερικανικού εδάφους.

Η Έμα Ναβάρο, Νο61 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν πιο αποτελεσματική στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα και κατάφερε να διατηρήσει τη ψυχραιμία της στο καθοριστικό σετ, παρά την πίεση που της άσκησε η Σάκκαρη.

Αν και προηγήθηκε με break στο εναρκτήριο σετ (3-1), η Μαρία δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό στα service games της και δέχθηκε συνολικά τρία breaks, με τη Ναβάρο να παίρνει προβάδισμα στο σκορ.

Το 2ο σετ ήταν ένας τενιστικός μονόλογος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας η οποία με τρία breaks, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της.

Στο καθοριστικό σετ, η Ναβάρο προηγήθηκε με break (3-2), η Σάκκαρη ισοφάρισε άμεσα (3-3) όμως το πολύ καλό ξεκίνημα της Ισπανίδας στο tie break (5-1), δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Πηγή: ertsports

Στα άκρα η αντιπαράθεση ΕΠΟ και Super League: Αλλαγή του ξένου διαιτητή που ορίστηκε στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός ζητά ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: