Ο προεδρικός σκύλος Κομάντερ δάγκωσε πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών μέσα στον Λευκό Οίκο: Το 11ο περιστατικό επίθεσης

File Photo epaselect epa09656648 US President Joe Biden (L) and First Lady Jill Biden (R) pet their dog, a German Shepherd puppy named ‘Commander’, while virtually meeting with United States military service members on Christmas Day, in the Eisenhower Executive Office Building on the White House complex in Washington, DC, USA, 25 December 2021. EPA/MICHAEL REYNOLDS




Ο Commander, ο σκύλος του Προέδρου Μπάιντεν δάγκωσε μέλος της Μυστικής Υπηρεσίας στον Λευκό Οίκο το απόγευμα της Δευτέρας. Είναι το τελευταίο από μια σειρά επεισοδίων στα οποία ένα από τα κατοικίδια της οικογένειας Μπάιντεν δάγκωσε ανθρώπους από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο πρόεδρος τον Ιανουάριο του 2021.

«Χθες γύρω στις 8 μ.μ., ένας αστυνομικός του τμήματος στολών της μυστικής υπηρεσίας ήρθε σε επαφή με ένα πρώτο οικογενειακό κατοικίδιο και δαγκώθηκε», δήλωσε την Τρίτη ο Στίβεν Κόπεκ, εκπρόσωπος της υπηρεσίας. «Ο αξιωματικός νοσηλεύτηκε από ιατρικό προσωπικό στο συγκρότημα».

Ο αξιωματικός τα πάει καλά, σύμφωνα με τον κ. Κόπεκ.

Ο Commander (Διοικητής), ένας 2χρονος γερμανικός ποιμενικός, έχει δαγκώσει αρκετά μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας από τότε που έφτασε στον Λευκό Οίκο το 2021, συμπεριλαμβανομένου του δαγκώματος ενός αξιωματικού στο χέρι και στον μηρό αρκετά άσχημα που ο αξιωματικός στάλθηκε στο νοσοκομείο.

Ένα από τα άλλα σκυλιά του κ. Μπάιντεν, ο  Maijor (Ταγματάρχης), στάλθηκε να ζήσει μακριά από τον Λευκό Οίκο αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου λόγω αυτού που είχε χαρακτηριστεί τότε ως «δάγκωμα περιστατικού» με ένα μέλος του προσωπικού του Λευκού Οίκου.

Ούτε η Μυστική Υπηρεσία ούτε ο Λευκός Οίκος έδωσαν πρόσθετες λεπτομέρειες για το περιστατικό τη Δευτέρα. Αλλά οι βοηθοί της Τζιλ Μπάιντεν, της πρώτης κυρίας, είπαν ότι τα επεισόδια είναι το αποτέλεσμα του άγχους που νιώθουν τα σκυλιά από το να βρίσκονται στον Λευκό Οίκο.

«Όπως έχουμε σημειώσει προηγουμένως, ο Λευκός Οίκος μπορεί να είναι ένα αγχωτικό περιβάλλον για τα οικογενειακά κατοικίδια και η πρώτη οικογένεια συνεχίζει να εργάζεται για τρόπους για να βοηθήσει τον Διοικητή να χειριστεί τη συχνά απρόβλεπτη φύση του εδάφους του Λευκού Οίκου», είπε η Elizabeth Alexander, η επικοινωνία. διευθυντής του Δρ Μπάιντεν.

Εσωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ελήφθησαν από μια συντηρητική ομάδα εποπτείας και κυκλοφόρησαν στο κοινό αυτό το καλοκαίρι τεκμηρίωσαν 10 περιπτώσεις «επιθετικής συμπεριφοράς» από τα κατοικίδια του προέδρου.

Με πληροφορίες από New York Times

«The Military Children’s Corner» στον Λευκό Οίκο: Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ επιμελείται έκθεση με έργα παιδιών στρατιωτικών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: