Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε ελληνική ταβέρνα στο Μιλγουόκι: Τζατζίκι, σπανακόπιτα, μουσακάς στο μενού – Θα είναι εκεί μετά από κάθε αγώνα [video]

FILE PHGOTO” epa10178594 Giannis Antetokounmpo of Greece in action during the FIBA EuroBasket. EPA, FILIP SINGER




Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, άνοιξε τα φτερά του και στον χώρο της εστίασης.

Το νέο εγχείρημα του «Greek Freak»σούπερ εδρεύει στο Μιλγουόκι και είναι η ταβέρνα «Avli» (ελληνιστί Αυλή) που αποτελεί μέλος της φημισμένης αλυσίδας ελληνικών εστιατορίων από το Σικάγο. Συνιδιοκτήτες της ελληνικής ταβέρνας μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι ο Γιώργος Πάνου και ο Άλεξ Σαράτσης.

«Θα είμαι εκεί μετά από κάθε παιχνίδι», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον Άλεξ Σαράτση να εξηγεί γι’ αυτήν την κίνηση.

«Τρώω ελληνικό φαγητό όλη μου τη ζωή. Ποτέ μου δεν πίστευα πως θα σέρβιρα σε πελάτες. Είμαι περήφανος για τα παιδιά στην Αυλή και το πρώτο εστιατόριο έξω από την περιοχή του Σικάγο. Το να είναι μέτοχος σε ένα εστιατόριο μαζί με τον Γιώργο (σ.σ. Πάνου) και τον Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο) θα είναι μια φανταστική εμπειρία», ανέφερε.

Το νέο εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες στα εγκαίνια στις 20 Σεπτεμβρίου και φυσικά το μενού περιλαμβάνει κλασικά ελληνικά πιάτα όπως τζατζίκι, σαγανάκι, σπανακόπιτα, μουσακάς, σουβλάκια και φυσικά χωριάτικη σαλάτα.

Στο βυθό των ακτών της Αιγύπτου ανακάλυψαν χαμένη πόλη: Ναός της Αφροδίτης περιείχε ανεκτίμητους αρχαιολογικούς θησαυρούς [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: