Ενθουσιασμός για τη συνύπαρξη του Λίλαρντ με τον «Giannis» στους Μπακς: Οι προσδοκίες και η επίσημη ανακοίνωση του Μιλγουόκι

FILE PHOTO: Portland Trail Blazers guard Damian Lillard (L) looks to pass around Boston Celtics guard Malcolm Brogdon (R) during the first half at TD Garden in Boston, Massachusetts, USA, 08 March 2023. EPA, CJ GUNTHER




Με επιστολή που υπογράφουν οι Τζον Χορστ (τζένεραλ μάνατζερ) και Πίτερ Φάιγκιν (πρόεδρος), οι Μπακς επισημοποίησαν τη σπουδαία μεταγραφή του Ντέμιαν Λίλαρντ στα «Ελάφια», η οποία αποτελεί και την κίνηση του καλοκαιριού στο ΝΒΑ.

Οι Μπακς άκουσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που τον περασμένο μήνα είπε στους New York Times, ότι ήθελε να δει πόσο αφοσιωμένη είναι η ομάδα στην κατάκτηση ενός νέου πρωταθλήματος, πριν αποφασίσει αν θα υπογράψει μακροπρόθεσμη συμφωνία για να μείνει στο Μιλγουόκι, και του απέδειξαν ότι οι στόχοι τους είναι ευθυγραμμισμένοι!

Στις 11 σεζόν του στο ΝΒΑ, όλες με τη φανέλα του Πόρτλαντ, ο Λίλαρντ οδήγησε τους Μπλέιζερς στα πλέι οφ οκτώ φορές, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τους Τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας. Ο 33χρονος έχει μέσο όρο 25,2 πόντους (37.2% στο τρίποντο), 4,2 ριμπάουντ, 6,7 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 769 αγώνες καριέρας.

Ενθουσιασμένοι είναι και πολλοί πρώην συμπαίκτες του Ντάμιαν Λίλαρντ που ανυπομονούν να τον δουν μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως ο Εβάν Τέρνερ:

 

Ακόμα και ο Μάτζικ Τζόνσον δηλώνει κατενθουσιασμένος για την συνύπαρξη των δύο παικτών στο Μιλγουόκι:

 

Η επιστολή της διοίκησης των Μπακς για τον Λίλαρντ αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα είναι μία ενθουσιώδης μέρα για το Μιλγουόκι. Όταν έχεις τη σπάνια ευκαιρία να φέρεις ένα από τους καλύτερους παίκτες του NBA σε ένα τόσο πολύπλευρο ρόστερ, που έχει υψηλούς στόχους, το κάνεις. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον επτά φορές All-Star Ντέμιαν Λίλαρντ στους Μπακς.

 

Γνωρίζουμε ότι οι προσδοκίες σας για εμάς αυτή τη σεζόν θα είναι υψηλές και είμαστε έτοιμοι να της αγκαλιάσουμε.

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ είναι ένας κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημα μας και κάποιος του οποίου ήμασταν θαυμαστές από καιρό. Αυτές οι ευκαιρίες είναι σπάνιες και δύσκολο να μετρηθούν και να εκτελεστούν.

Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες για αυτήν την ευκαιρία, για την κοινότητα και την ομάδα μας, και πέρα από εκεί είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Ντέμιαν και την οικογένειά του στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο χαρακτήρας, η ανταγωνιστικότητα, το ταλέντο και η εμπειρία του συμπληρώνουν την ομάδα μας και μας δίνουν την καλύτερη ευκαιρία να κερδίσουμε στο υψηλότερο επίπεδο καθώς δημιουργούμε νέες αναμνήσεις μαζί.

Αυτές είναι οι πιο δύσκολες, οι πιο ανθρώπινες στιγμές αυτής της δουλειάς. Ο Τζρου ήταν απαράμιλλος στη δέσμευσή του στους Μπακς και την κοινότητα του Μιλγουόκι.

Είναι πραγματικά πρωταθλητής εντός και εκτός γηπέδου και είμαστε όλοι ευγνώμονες για όσα έχουν δώσει αυτός και η οικογένειά του στην ομάδα και την πόλη μας. Αυτός και η σύζυγός του, Λόρεν, ήταν σταθεροί στις προσπάθειές τους να κάνουν μια θετική διαφορά στη ζωή τόσων πολλών ανθρώπων. Η ηγεσία και η αφοσίωσή τους στην κοινότητα άφησε ανεξίτηλο σημάδι και ενέπνευσε τον οργανισμό των Μπακς.

Είμαστε ευγνώμονες στον Γκρέισον για όσα συνεισέφερε στους Μπακς. Προσέφερε στο winning-culture του Μιλγουόκι και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Εύκολο βράδυ για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο με… σφραγίδα Τάισον (3-0)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: