Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο ημίγυμνος χορός με τα μαχαίρια έστειλε (ξανά) την αστυνομία στο σπίτι της [videos]




Την «επίσκεψη» της αστυνομίας δέχθηκε χθες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ύστερα από βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στα social media στο οποίο εμφανιζόταν να χορεύει κρατώντας δύο μαχαίρια.

Την αστυνομία κάλεσε άτομο κοντά στην Σπίαρς «ανησυχώντας πραγματικά για το αν είναι καλά», είπε στο CNN ο επικεφαλής του γραφείου του σερίφη της κομητείας Βεντούρα Ντιν Γουόρθι στη Νότια Καλιφόρνια

«Κάποιοι θα έλεγαν ότι η Σπίαρς απλά εκφράζει τη δημιουργική της ελευθερία, άλλοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι αυτό είναι επικίνδυνο και ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας ή ανησυχίας για την ψυχική της υγεία», είπε ο Γουόρθι, αλλά σε κάθε περίπτωση οι αρχές επέλεξαν να ελέγξουν αν η διάσημη τραγουδίστρια είναι καλά.

Η αρχική κλήση από τον κοντινό άνθρωπο της Μπρίτνει, τον οποίο οι αρχές δεν κατονομάζουν, έγινε στην ομάδα αξιολόγησης ψυχικής υγείας της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, η οποία στη συνέχεια παρέπεμψε την κλήση στο γραφείο του σερίφη.

Το γραφείο του σερίφη έστειλε έναν αξιωατικό που «είχε και προηγούμενες επαφές με την Σπίαρς εδώ και πολλά χρόνια» και ο οποίος είχε σχέσεις με την τραγουδίστρια, στο σπίτι της στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια, για να ελέγξει την κατάστασή της

Ο αξιωματικός έφτασε στο σπίτι της και «εξήγησε ότι ήταν εκεί με βάση πληροφορίες ότι η Σπίαρς ίσως βιώνει μια πιθανή κρίση ψυχικής υγείας ή να κινδυνεύει να αυτοτραυματιστεί».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Ο επικεφαλής ασφαλείας της τραγουδίστριας είπε στον αστυνόμο ότι βρισκόταν δίπλα στην Σπίαρς και δεν υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλειά της και ότι η τραγουδίστρια δεν επιθυμούσε αστυνόμους μέσα στο ακίνητο.

Η αναταραχή συνεχίστηκε όταν ο δικηγόρος της Σπίαρς τηλεφώνησε επίσης στον αστυνομικό , «εξήγησε ότι μόλις μίλησε με την τραγουδίστρια η οποία «τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν προβλήματα με την κα Σπίαρς ψυχικά, σωματικά ή άλλα».

Τη Δευτέρα η Σπίαρς είχε ανεβάσει το επίμαχο βίντεο όπου χορεύει με δύο μεταλλικά μαχαίρια κουζίνας.

Αργότερα ενημέρωσε την ανάρτηση με τη λεζάντα: «Ξεκίνησα να παίζω στην κουζίνα με μαχαίρια σήμερα», προσθέτοντας αργότερα, «Μην ανησυχείτε, ΔΕΝ είναι αληθινά μαχαίρια!!! Ερχεται σύντομα το Halloween!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)


Αφού έλαβε διαβεβαιώσεις ότι η Σπίαρς δεν κινδύνευε, ο αξιωματικός έφυγε από την κατοικία της.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Spears αποτέλεσε αντικείμενο ενός ακόμη αστυνομικού ελέγχου, λέγοντας ότι «κάποιες φάρσες» είχαν στείλει την αστυνομία στο σπίτι της.

Η τραγουδίστρια σχολίασε πάντως και στο Twitter με την επίσκεψη της αστυνομίας λέγοντας: «Αγαπώ και λατρεύω τους θαυμαστές μου, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα πήγαν λίγο μακριά και η ιδιωτικότητά μου παραβιάστηκε».

Η Σπίαρς συνέχισε διευκρινίζοντας ότι η αστυνομία «δεν μπήκε ποτέ» στο σπίτι της και ότι μόλις έφτασαν, «συνειδητοποίησαν γρήγορα ότι δεν υπήρχε πρόβλημα και έφυγαν αμέσως».

Η τραγουδίστρια εξέφρασε τη λύπη της που το περιστατικό της άφησε να αισθάνεται λίγο «φρικαρισμένη και εκφοβισμένη» και ότι «παρουσιαζόταν για άλλη μια φορά με άδικο και κακό τρτόπο από τα ΜΜΕ».

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στη ζωή μου, ελπίζω πραγματικά το κοινό και οι θαυμαστές μου για τους οποίους νοιάζομαι τόσο πολύ να μπορούν να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μου».

Με πληροφορίες από CNN

Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ και Αγκάθα Κρίστι κατέρριψαν δυο παγκόσμια ρεκόρ σε δημοπρασία: Τα αντίτυπα ανήκαν στον ντράμερ των Rolling Stones Τσάρλι Γουότς [εικόνες]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: