Νέα και ιλιγγιώδης χορηγία για τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύψους 60 εκατ. λιρών

Manchester United’s Marcus Rashford celebrates scoring the 0-1 goal during the English Premier League soccer match between Arsenal FC and Manchester United, in London, Britain, 03 September 2023. EPA/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live’ services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.




Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανανοίνωσε νέα χορηγική συμφωνία με τη βορειοαμερικανική εταιρεία Snapdragon, που ανήκει στην Qualcomm.

Το συμβόλαιο θα είναι ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών (69,83 εκατμμύρια ευρώ) ανά σεζόν και αφορά τόσο τις ανδρικές όσο και τις γυναικείες ομάδες.

Ο αγγλικός σύλλογος είχε ήδη μία συμφωνία χορηγίας με τη Qualcomm από τον Ιούλιο του 2022, η οποία τώρα επεκτάθηκε. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Γιουνάιτεντ είχε την Snapdragon ως χορηγό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε μια διευρυμένη στρατηγική συνεργασία με την Qualcomm Technologies, Inc., η οποία θα δει το σήμα της Snapdragon να εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της διάσημης φανέλας του συλλόγου», ανέφερε η Γιουνάιτεντ σε ανακοίνωσή της.

«Η Qualcomm Technologies είναι ήδη παγκόσμιος συνεργάτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προωθεί το σήμα Snapdragon της. Βάσει της διευρυμένης συμφωνίας, η Snapdragon θα γίνει ο βασικός συνεργάτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την αρχή της σεζόν 2024-25, εμφανιζόμενος τόσο στις ανδρικές όσο και στις γυναικείες φανέλες», πρόσθεσε.

Στο πλαίσιο της περσινής συνεργασίας, η Qualcomm συμφώνησε επίσης να βοηθήσει τους Red Devils να βελτιώσουν τη συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας στο Old Trafford, επιδιώκοντας να βελτιώσουν την εμπειρία των φιλάθλων της ημέρας του αγώνα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού: Αγωνία για Λιβάι, έξω ο Γκατσίνοβιτς, «οk» ο Πιζάρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: