«Μπλέξαμε, μπλέξαμε…»: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τον διάλογο ντροπής του πλοιάρχου με το Λιμενικό [video]

FILE PHOTO: Αστυνομικοί συνοδεύουν συλληφθέντα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Ένα ακόμη ηχητικό ντοκουμέντο, αυτή τη φορά με τη συνομιλία του πλοιάρχου με το Λιμενικό αλλά και τον ύπαρχο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το δημοσιοποίησε ο ΑΝΤ1 και αναδεικνύει τον εγκληματικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε το περιστατικό που οδήγησε στον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη.

Μέλος Πληρώματος: Ναι με ακούτε; Έπεσε ένας επιβάτης στη θάλασσα, προσπαθούσε να ανέβει στον καταπέλτη. Νέος, νέος. Στον καταπέλτη μου είπαν τα παιδιά. Όταν ο καταπέλτης ήταν στην αποβάθρα εγώ είχα ξεκινήσει.

Πλοίαρχος: Από το Blue Horizon ο πλοίαρχος είμαι. Ένας επιβάτης πήγε να πηδήξει. Γεια σας θάλαμος επιχειρήσεων; Με ακούτε;

Μέλος Πληρώματος: Την ώρα που ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε έρχεται ένας επιβάτης, προσπάθησε να μπει μέσα, γλίστρησε και έπεσε.

Πλοίαρχος: Πιάστηκε από τον καταπέλτη, δεν πάτησε μόνο έβαλε το πόδι του για να ανέβει αλλά γλίστρησε και ο καταπέλτης ήταν σηκωμένος. Την ώρα που είχαμε πάρει άδεια κανονικά για να ξεκινήσουμε, αμολήσαμε, σηκώσαμε τον καταπέλτη από το έδαφος ξαφνικά είδα έναν επιβάτη που προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε. Είχε, δεν είχε εισιτήριο, δεν την ξέρω αυτή την λεπτομέρεια. Από την κάμερα τον είδα εγώ αλλά την ώρα που τον είδα είχαμε φύγει. Προσπάθησε να μπει στο βαπόρι που είχε ξεκινήσει και έπεσε στη θάλασσα. Παραπέρα δεν ξέρω την κατάστασή του γιατί.

 




Ύπαρχος: Όχι τον βγάλανε. Πνιγμένο. Πεθαμένο.

Πλοίαρχος: Μου έπεσε ένας επιβάτης στη θάλασσα, πήδηξε να μπει μέσα, δεν πρόλαβε, γλίστρησε και πνίγηκε. Μπλέξαμε, μπλέξαμε!

Με πληροφορίες από ANT1

Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από υπουργός Ναυτιλίας: Νέος υπουργός Ο Χρήστος Στυλιανίδης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: