Μητσοτάκης: Οι σκέψεις μας είναι στον Βόλο και την Εύβοια * Θα είμαστε δίπλα τους

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, στη Βουλή, Αθήνα, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




«Οι σκέψεις μας είναι σήμερα στονΒόλο και την Βόρεια Εύβοια», σημείωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας την ομιλία του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας παράλληλα πως «το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι το κράτος είναι παρών μαζί με τους κατοίκους. Θα είμαστε δίπλα τους και θα τους στηρίξουμε».

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως «ο κρατικός μηχανισμός δίνει τη μάχη στις πληγείσες περιοχές, θα είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που έχασαν τις περιουσίες τους», και πως «θα μετατρέψουμε κάθε δυσκολία σε ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι».

Μιλώντας για το κομμάτι της οικονομία σημείωσε πως «προχωράμε στις μεταρρυθμίσεις», σημειώνοντας ότι «οι δεσμεύσεις μας γίνονται πραγματικότητα» και πως «στηρίζουμε το εισόδημα των πολιτών με μόνιμες και σταθερές αυξήσεις» προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως «Όλα αυτά σημαίνουν μόνιμες και σταθερές αυξήσεις στο εισόδημα. Η έπαρση και η αλαζονεία παραμένουν οι εχθροί μας. Αυτή η παράταξη είναι και συνεχής και συνεπής. Στο πρώτο νομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών υλοποιήσαμε τις μισές από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Είμαστε πάντα έτοιμοι να αναμετρηθούμε με τα όποια έκτακτα προβλήματα», υπογράμμισε.

Επιπλόεν ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως η κυβέρνηση προχωρά στην υλοποίηση του προγράμματος της δεύτερης θητείας της. Σημείωσε ότι μέσα στους πρώτους 3 μήνες οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης γίνονται ήδη πραγματικότητα καθώς ψηφίστηκαν 7 νομοσχέδια, ανάμεσα στα οποία αυτό για τη δυνατότητα των Ελλήνων που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και ζουν στο εξωτερικό να ψηφίζουν από τον τόπο διαμονής τους αλλά και οι αυξήσεις και οι φοροελαφρύνσεις που έχουν ήδη ψηφιστεί. Επιπλέον αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που πρόσφατα ψηφίστηκε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: