Μεγάλη συγκέντρωση για τον γερουσιαστή Μενέντεζ στο Γιούνιον Σίτι του Νιου Τζέρσεϊ: Αναμένονται εκατοντάδες Λατίνοι, ειδικά Κουβανοί, Αρμένιοι, Έλληνες, Κινέζοι και άλλοι

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ. Φωτογραφία via Senator Bob Menendez, Facebook




Τοπικές και εθνικές οργανώσεις, από πολλά μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών, διοργανώνουν εκδήλωση συμπαράστασης στον φιλέλληνα γερουσιαστή, Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο οποίος δέχεται ασύμμετρη επίθεση από το εισαγγελικό κατεστημένο της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, σήμερα (25 Σετεμβρίου 2023), στις 10:45 το πρωί θα ξεκινήσει η συγκέντρωση στο Colin Powell Elementary School, στο εμβληματικό Γιούνιον Σίτι, απ’ όπου ξεκίνησε την επιτυχημένη καριέρα του ο κ. Μενέντεζ.

Ο φιλέλληνας γερουσιαστής θα μιλήσει στο ακροατήριο στις 11.30 π.μ. και η ομιλία του αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Διότι θα εξηγήσει τα επόμενα βήματα του.

Ο κ. Μενέντεζ αποχώρησε από τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, αλλά παραμένει μέλος της. Και σύμφωνα με τους κανόνες, αν αλλάξει το κατηγορητήριο ή αθωωθεί θα επιστρέψει στη θέση του.

Ήδη ο γερουσιαστής απέρριψε όλες τις …εκκλήσεις να παραιτηθεί. Πιστεύει ότι είναι αθώος και θα συνεχίσει να υποστηρίζει με πάθος και χωρίς φόβο την αθωότητά του.

Η διεύθυνση όπου θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση είναι αυτή:

Hudson County Community College
Lobby area
4800 John F. K
Kennedy Blvd in Union City

10:45 π.μ. / 11 π.μ. φτάνουν οι επίσημοι προσκεκλημένοι
11:30 π.μ., ακολουθεί η ομιλία του κ. Μενέντεζ

Ο ευεργετηθείς, από τον Ρόμπερτ Μενέντεζ, κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ, ζήτησε την παραίτηση του: Αβάσιμες οι κατηγορίες, δεν θα με αποσπάσουν από το έργο μου, απαντά ο γερουσιαστής

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: