Με μνήμες Pulp Fiction: Ο Τραβόλτα πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του Ταραντίνο [videos]

FILE PHOTO: Ο Τζον Τραβόλτα στην περίφημη σκηνή του χορού [Wanna dance] του Pulp Fiction. Screenshot via YouTube@Miramax




Ο Κουέντιν Ταραντίνο φέρεται να έχει ορίσει το καστ για την επερχόμενη ταινία του «The Movie Critic» και επιδιώκει να είναι μία επανασύνδεση των πρωταγωνιστών της μεγάλης κινηματογραφικής του επιτυχίας «Pulp Fiction».

Σύμφωνα με τον Τζεφ Σνάιντερ, αρθρογράφο στο Χόλιγουντ ο Τζον Τραβόλτα αναμένεται να έχει ρόλο στην ταινία «The Movie Critic».

  • Αν και δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση λόγω των απεργιών των σεναριογράφων και ηθοποιών στο Χόλιγουντ, λέγεται ότι θα γίνει ακρόαση για την ταινία.

Εάν οι φήμες είναι αληθινές, ο Τζον Τραβόλτα θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον στην ταινία.

Νωρίτερα φέτος, η Daily Express ανέφερε ότι ο Ταραντίνο ήθελε να προτείνει στον Μπρους Γουίλις την τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση μετά τη διάγνωσή του με μετωποκροταφική άνοια.

  • Και οι τρεις ηθοποιοί – Τραβόλτα, Τζάκσον και Γουίλις – πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Pulp Fiction».

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Deadline για το «The Movie Critic», ο Ταραντίνο είπε ότι η ταινία βασίζεται σε έναν δευτεροκλασάτο κριτικό κινηματογράφου που εργαζόταν σε περιοδικό πορνό και διαδραματίζεται στη Νότια Καλιφόρνια το 1977.

«Έγραφε για mainstream ταινίες. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλός κριτικός. Ήταν κυνικός ως διάολος. Οι κριτικές του ήταν ένας συνδυασμός του Χάουαρντ Στερν στην αρχή της καριέρας του και του Τράβις Μπικλ αν ήταν κριτικός κινηματογράφου» διευκρίνισε.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Εβδομάδα αναλώσιμων… ταινιών [trailer]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: