Μακελειό στη Λούτσα: Εντοπίστηκαν αποτυπώματα του Τούρκου συλληφθέντα στο ΙΧ των θυμάτων * Οι καφέδες και το βίντεο που τον πρόδωσαν

FILE PHOTO: Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης στη Λούτσα. Photo screenshot via ERT TV




Bέβαι θεωρείται πλέον η εμπλοκή του 32χρονου Τούρκου συλληφθέντα από το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» στο μακελειό της Λούτσας με τους έξι νεκρούς, αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αποτύπωμά του στο αυτοκίνητο διαφυγής των θυμάτων.

Ο 32χρονος είχε συλληφθεί δυο ώρες μετά το μακελειό στη Λούτσα, στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με προορισμό την Μυτιλήνη, όπου φέρεται να κατοικεί μόνιμα και εμπλεκόμενος σε υποθέσεις διακίνησης μεταναστών.

Πριν από αυτό όμως, μέσα στο κρησφύγετο  των έξι δολοφονημένων Τούρκων, είχαν βρεθεί επτά – και όχι έξι – καφέδες και ένα βίντεο προδίδει την παρουσία του στο κρησφύγετο.

 Ο ίδιος δεν συνεργάζεται καθόλου με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ωστόσο είναι διάχυτη η πεποίθηση των Αρχών πως εκείνος τους οδήγησε σε παγίδα και στο σημείο που έγινε η ενέδρα θανάτου σε βάρος τους, πιθανόν από αντίπαλη εγκληματική οργάνωση που τους εκτέλεσε πιθανόν ως αντίποινα για άλλες δολοφονίες στην Γαλλία και στην Τουρκία, για τις οποίες φέρεται υπεύθυνη η συμμορία τους, του διαβόητου Τούρκου Μπαρίς Μπογιούν.

Σημαντικά όμως αποδεικνύονται και τα ευρήματα του Τμήματος Ψηφιακών Πειστηρίων που έχουν καταφέρει να εξάγουν από τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα sms που έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα, είναι και ένα μήνυμα στην τουρκική γλώσσα, που τους ενημέρωνε πως η θέση τους έχει αποκαλυφθεί, κινδυνεύουν και πως πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν.




 

Με πληροφορίες από ertnews.gr

Βρήκαν και δεύτερο κρησφύγετο των 6 εκτελεσμένων στη Λούτσα: Ταυτοποιήθηκαν τα θύματα * Μέλος της συμμορίας και ο Τούρκος συλληφθείς στο «Ελ.Βενιζέλος» [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: