Κατολίσθηση λόγω κακοκαιρίας στην Εθνική στο ύψος του Αιγίου * Κλειστή η παλαιά και τμήμα της νέας οδού * Ουρές ακινητοποιημένων ΙΧ

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του Alpha από τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα λόγω της κατολίσθησης στην εθνική οδό στο ύψος του Αιγίου. Screenshot via Glomex@AlphaTV




Οι πρώτες συνέπειες της κακοκαιρίας Elias έφθασαν ήδη και μάλιστα σε περιοχή που δεν είχε προβλεφθεί ότι θα αποτελέσει κάποιο από τα επίκεντρα του ακραίου καιρικού φαινομένου.

Ο λόγος για την σφοδρή βροχόπτωση που προκάλεσε κατολίσθηση στο 162ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πάτρας – Αθήνας, στο ύψος του Αιγίου με αποτέλεσμα να κλείσει η παλαιά, αλλά και τμήμα της νέας Ε.Ο.

  • Στην Ολυμπία Οδό στο ύψος της Τέμενης Αιγίου, έχει σχηματιστεί ουρά τουλάχιστον δύο χιλιομέτρων.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στο ρεύμα από Πάτρα προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να είναι ιδιαίτερα δύσκολη και με καθυστερήσεις και στο αντίθετο ρεύμα, καθώς εκτός από βροχή, επικρατεί και έντονη χαλαζόπτωση.

Πρόκειται για την πρώτη περιοχή που πλήττεται από την κακοκαιρία Elias για την οποία προειδοποιεί εδώ και μέρες η ΕΜΥ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως μετά την κακοκαιρία Daniel, ο κρατικός μηχανισμός, όπως η Πολιτική Προστασία και ο Στρατός, έχουν στρέψει το βλέμμα κυρίως στην περιφέρεια της Θεσσαλίας.

 




 

Δύο νεκροί και ένας ασθενής από λεπτοσπείρωση σε χωριό της Κέρκυρας: Οδηγίες ΕΟΔΥ για την αποφυγή μόλυνσης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: