Η Πατρίς ευγνωμονούσα: Ένα τεράστιο «εύγε» κι απεριόριστος, βαθύς σεβασμός * Άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων σε ασύλληπτες επιχειρήσεις διάσωσης στη Θεσσαλία [photos]

Στο λασπωμένο χώμα μπρούμυτα για να πατήσει πάνω του η γιαγιά που διέσωσε ο στρατός…Photo via Twitter@GEN Konstantinos Floros




Ένα τεράστιο “Εύγε”, ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” και απεριόριστος, βαθύς σεβασμός στον κόπο, στο μόχθο, στον ιδρώτα σας και στην απόλυτη αφοσίωση σας στον Σκοπό…., γράφει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος σε ανάρτησή του για τις επιχειρήσεις αρωγής των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά την ολέθρια θεομηνία στη Θεσσαλία.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην ανάρτησή του δημοσιεύει μερικές φωτογραφίες που δείχνουν το μέγεθος της προσπάθειας και της εμμονής των ανδρών της Ε.Δ να σώσουν συνανθρώπους τους.

  • Μια απ’ αυτές δεν μπορεί παρά να προκαλεί δέος: Απεγλωβισμός ηλικιωμένης με λέμβο και πεσμένος μπρούμυτα στις λάσπες ο φαντάρος, για να περάσει από πάνω του η γιαγιά…

Τα λόγια του αρχηγού ΓΕΕΘΑ αρκούν για να εκφράσουν ό,τι πρέπει να νοιώθει κανείς και να το πει:

Ένα τεράστιο “Εύγε”, ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” και απεριόριστος, βαθύς σεβασμός στον κόπο, στο μόχθο, στον ιδρώτα σας και στην απόλυτη αφοσίωση σας στον Σκοπό….

Συνεχίστε με ΕΜΜΟΝΗ να σώζετε ανθρώπινες ζωές, να απαλύνετε τον ανθρώπινο πόνο και να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας ακόμα μια φορά στο πλευρό της κοινωνίας, για όσο χρειάζεται, όπου χρειάζεται και με όλα τα μέσα που διαθέτουν.

Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!

Είμαστε όπου μας χρειάζεται η ΕΛΛΑΔΑ και συνεχίζουμε!!

 

ΓΕΕΘΑ

 

ΓΕΕΘΑ
ΓΕΕΘΑ
ΓΕΕΘΑ
Στελέχη της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών με λέμβους ήταν από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο των πλημμυρών απεγκλωβίζοντας εκατοντάδες συμπολίτες μας.
Πηγή εικόνας: ΓΕΕΘΑ
Eικόνα από τις διασώσεις που κάνουν οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Θεσσαλία. ΓΕΕΘΑ- ΓΕΣ- ΓΕΑ- ΠΝ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: