Εξαιρετική εμφάνιση από τον Πετρούνια: «Αγκαλιά» με τον τελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αμβέρσας

FILE PHOTO: Ο Λευτέρης Πετρούνιας όταν αγωνίστηκε στον τελικό στο άθλημα των κρίκων κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Ιαπωνία. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Έτοιμος για μία ακόμη διάκριση φαίνεται ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά στον προκριματικό των κρίκων, συγκεντρώνοντας 14.900 βαθμούς, που τον φέρνουν στην πρώτη θέση, τη στιγμή που αγωνίστηκε.

Αν και μετά τον Έλληνα πρωταθλητή ακολουθούν κι άλλοι συναθλητές του, φαίνεται απίθανο -μετά από αυτή την επίδοση- να χάσει την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Αμβέρσα του Βελγίου.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμά του στον προκριματικό της κατηγορίας ανδρών και συγκέντρωσε 14,900 βαθμούς (βαθμός εκτέλεσης: 8,600, βαθμός δυσκολίας: 6,300), επίδοση που θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη εάν δεν είχε μία μικρή αναπήδηση στην έξοδό του.

Η βαθμολογία του εξασφαλίζει σημαντική διαφορά από τους περισσότερους ανταγωνιστές του, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διεξαγωγή του 2ου από τους συνολικά έξι προκριματικούς ομίλους.

Οι φιναλίστ στους κρίκους και σε όλα τα αγωνίσματα θα αναδειχθούν επίσημα το μεσημέρι της Κυριακής (01/10), με την ολοκλήρωση του προκριματικού ανδρών, αλλά ο «άρχοντας των κρίκων» έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει από τώρα την είσοδό του στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου (07/10), μέσα από τον οποίο προσδοκά να κατακτήσει την Ολυμπιακή πρόκριση για το «Παρίσι 2024».

Τη δική του προσπάθεια έκανε ο Στέφανος Τσολακίδης, ο οποίος βαθμολογήθηκε με 12,933 στο δίζυγο και είναι προς το παρόν 33ος στην κατάταξη του αγωνίσματος, μένοντας εκτός προνομιούχου οκτάδας.

Πηγή: ertsports

Ήττα στον ημιτελικό για την Σάκκαρη στο τουρνουά του Τόκιο: Εχασε από το Νο4 στον κόσμο, την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: