Ήττα στον ημιτελικό για την Σάκκαρη στο τουρνουά του Τόκιο: Εχασε από το Νο4 στον κόσμο, την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα

Maria Sakkari of Greece in action against Caroline Garcia of France during the quarterfinals round of the Pan Pacific Open tennis tournament in Tokyo, Japan, 29 September 2023. EPA/FRANCK ROBICHON




Στον ημιτελικό του Pan Pacific Open σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη, στο Τόκιο.

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στα δύο σετ από την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα (Νο4 στον κόσμο) και, πλέον, επικεντρώνεται στο τελευταίο 1.000άρι τουρνουά της χρονιάς, στο Πεκίνο, όπου θα ξεκινήσει από τον δεύτερο γύρο.

Η Σάκκαρη βρέθηκε μακριά από τη χθεσινή απόδοσή της εναντίον της Καρολίν Γκαρσιά κι έχασε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2 δεχόμενη δύο breaks, στο τρίτο και πέμπτο game.

Η Πεγκούλα έφτασε στο 1-0 κατακτώντας το σετ με 6-2, αφού η αντίπαλός της δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί καμία από τις πέντε ευκαιρίες που της δόθηκαν για να φτάσει εκείνη σε break.

Στη συνέχεια η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προηγήθηκε 1-0 και «σπάζοντας» το σερβίς της Πεγκούλα έφρασε στο 2-0, για να απαντήσει αμέσως η Αμερικανίδα φτάνοντας στο 2-2, ενώ κατάκτησε και το 5ο game παίρνοντας θέση οδηγού στο παιχνίδι.

Με την Πεγκούλα να κυριαρχεί ο αγώνας έφτασε στο 5-3, κι εκεί η μετέπειτα νικήτρια ξεκίνησε αποφασισμένη να τελειώσει την αναμέτρηση και το πέτυχε φτάνοντας στο 6-3 και τη νίκη με νέο break.

Στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία στον χρονικά πρώτο, «ρωσικό» ημιτελικό που διήρκησε 3 ώρες και 25 λεπτά νίκησε, την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα με 7-6 (8/6), 6-7 (2/7), 6-3.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Κλείνει το ΟΑΚΑ και το ποδηλατοδρόμιο: Προβλήματα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: