Eσωσαν παιδί που κρεμόταν στο κενό από τον πέμπτο όροφο: Oι γονείς του το είχαν αφήσει για να πάνε για ψώνια [βίντεο]

Ενας από τους γείτονες σκαρφαλώνει για να σώσει το μικρό κοριτσάκι που κρέμεται από τον πέμοτο όροφο πολυκατοικίας. Photo via YouTube




Eνα συγκλονιστικό βίντεο με τη διάσωση ενός κοριτσιού ηλικίας 4-5 ετών που κρεμόταν από το μπαλκόνι διαμερίσματος πέμπτου ορόφου σε πολυκατοικία στην Κίνα είδε το φως της δημοσιότητας.

Το κοριτσάκι το οποίο οι γονείς του είχαν αφήσει μόνο για να πάνε για ψώνια βγήκε στο μπαλκόνι και στεκόταν αβοήθητο στο γείσο.

Γείτονες που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει έσπευσαν να βοηθήσουν σκαρφαλώνοντας, ενώ άλλοι έστησαν ένα αυτοσχέδιο δίχτυ ασφαλείας ένα αυτοσχέδιο δίχτυ ασφαλείας απλώνοντας μια κουβέρτα.

Παρά τις δυσκολίες που προκαλούσε η βροχή που έπεφτε συνεχώς κατά τη διάρκεια του συμβάντος κατάφεραν να φθάσουν στο κορίτσάκι και να το βάλουν ξανά μέσα στο διαμέρισμα, χωρίς το παιδί να τραυματιστεί.

Ο ιδιοκτήτης του διπλανού καταστήματος, ο κ. Chen, ήταν ένας από τους άνδρες που βοήθησαν στην επιχείρηση διάσωσης.

Μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης δήλωσε: «Δεν ανησυχούσα για τον εαυτό μου. Εκείνη τη στιγμή, το νεαρό κορίτσι κρεμόταν εντελώς έξω από το παράθυρο και ήθελα απλώς να τη σώσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν σκέφτηκα πάρα πολύ.

Οι άνθρωποι από κάτω βρήκαν μια σκάλα, οπότε ανέβηκα επάνω. Σύμφωνα με τον κ. Chen, το άλλο άτομο που συμμετείχε στη διάσωση ήταν ο κ. Zhao, ένας γείτονας από το σπίτι της νεαρής κοπέλας.

Μιλώντας για την αντίδραση τπου παιδιού υποστήριξε πώς: «Εκείνη την ώρα, ήταν πολύ ταραγμένη, έκλαιγε και φώναζε για τη μητέρα της.

Την παρηγορήσαμε και μόλις ηρέμησε, σκαρφάλωσα ξανά στο γειτονικό παράθυρο και κατέβηκα με ασφάλεια».

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Ρεκόρ μεταναστών στα βρετανικά παράλια: Διέπλευσαν την Μάγχη με μικρά σκάφη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: