Εναντίον όλων ο γερουσιαστής Μενέντεζ, προκαλεί το κατεστημένο των Δημοκρατικών: Θα ανακοινώσει σήμερα τα σχέδιά του, υποψήφιος και πάλι για μία θέση στη Γερουσία

FILE PHOTO: Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων, Ρόμπερτ Μενέντεζ. Photo via Senator Bob Menendez, Facebook




Ο Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα Δευτέρα ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή, λίγες μόνο ημέρες μετά τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για διαφθορά.

Ο Μενέντεζ θα δώσει συνέντευξη Τύπου τη στην κομητεία Χάντσον, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα πριν από σχεδόν 50 χρόνια.

Ο 69χρονος Δημοκρατικός εξέδωσε δήλωση την Παρασκευή, δηλώνοντας «δεν πάω πουθενά» παρά τις εκτεταμένες εκκλήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων αξιωματούχων του κόμματός του, να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα της Νέας Ιερσέης “New Jersey Globe” ο Μενέντεζ αναμένεται να ανακοινώσει τα σχέδιά του να θέσει υποψηφιότητα ξανά το 2024, ακόμα κι αν χρειαστεί να είναι υποψήφιος εκτός του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο ίδιος και η σύζυγός του κατηγορήθηκαν για δωροδοκία εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων με τη μορφή ράβδων χρυσού, ενός κάμπριο Mercedes-Benz, μετρητών, ακόμη και μηχανημάτων γυμναστικής και ενός καθαριστή αέρα.

Μέχρι στιγμής, ο Μενέντεζ έχει δεχθεί κλήσεις από 13 από τους 21 δημοκρατικούς προέδρους της κομητείας της Νέας Ιερσέης να παραιτηθεί από την έδρα του, μαζί με τον Κυβερνήτη Φιλ Μέρφι και τους Δημοκρατικούς νομοθετικούς ηγέτες της πολιτείας.

ΚΥΠΕ – Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Δούρειος Ίππος της Αγκυρας στην Κύπρο τζιχαντιστές και πρώην μαχητές στη Συρία: Ύποπτοι μετανάστες βρίσκονται σε επαφές με τη ΜΙΤ και Τούρκους στρατιωτικούς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: