Δύο συλλήψεις για εμπρησμό στο Στεφάνι Κορινθίας και το Μυρόφυλλο Τρικάλων

FILE PHTO Πυροσβέστης επιχειρεί στην κατάσβεση της πυρκαγιάς ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Δύο συλλήψεις για εμπρησμό σε δασική έκταση στο Σετφάνι Κορινθίας και σε αγροτική έκταση στο Μυρόφυλλο Τρικάλων

Αναλυτικά 

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, ως υπαίτιου πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε δασική έκταση, στην περιοχή Στεφάνι Κορινθίας.

Για το παραπάνω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Στη σύλληψη μιας γυναίκας προχώρησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, ως υπαίτιας πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, σε αγροτική έκταση, στην περιοχή Μυρόφυλλο Τρικάλων.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ελλάδα Αθήνα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ: Βροχές, καταιγίδες, ισχυροί βοριάδες * Πρόγνωση Μαρουσκάκη για «μάτι του κυκλώνα» [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: