Διακοπή σιδηροδρομικής κυκλοφορίας, λόγω υπερχείλισης του Πηνειού ποταμού: Με λεωφορεία τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Λάρισα

Πλημμυρισμένα χωράφια στον Δομοκό την δεύτερη μέρα της κακοκαιρίας DANIEL, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΡΗΣ ΜΑΡΤΑΚΟΣ




Διακοπή σιδηροδρομικής κυκλοφορίας μεταξύ Θεσσαλονίκης – Λάρισας λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων από υπερχείλιση του Πηνειού ποταμού, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Hellenic Train. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία.

Η Hellenic Train είχε ανακοινώσει χθες , λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων, τη διακοπή της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας μεταξύ Λιανοκλαδίου – Λάρισας, σήμερα Πέμπτη 7/9/2023 τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών IC-50/51, IC-52/53, IC-60/61 & 882/887 δεν θα πραγματοποιηθούν.

Κανονικά διεξάγεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από την Λαμία έως την Κατερίνη, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από την Κατερίνη έως τη Λαμία, στο ρεύμα προς Αθήνα, διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τόσο στο εθνικό οδικό δίκτυο όσο και σε τοπικές οδούς όπου παρατηρούνται έντονα καιρικά φαινόμενα ή έχουν υπάρξει προειδοποιήσεις για επικείμενη έλευση αυτών.

Κανονικά λειτουργεί ο σταθμός της Γραμμής 3 του Μετρό «Ευαγγελισμός», από την έναρξη της σημερινής κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται πως ο σταθμός είχε κλείσει από χθες (Τετάρτη) το απόγευμα λόγω εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεύτερο κύμα κακοκαιρίας, ο Daniel σαρώνει τη χώρα: Τρεις νεκροί, «βούλιαξε» και η Αττική, απόγνωση σε Θεσσαλία και Μαγνησία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: