«Δεχθήκαμε συκοφαντίες και τρομοκρατία»: Ο Σπύρος Ραπανάκης εξηγεί γιατί παραιτήθηκε από διευθυντής της εφημερίδας Αυγή

Ο παραιτηθείς διευθυντής της εφημερίδας Αυγή Σπύρος Ραπανάκης Πηγή Action24




Συνέχεια στις βαριές καταγγελίες που ταλανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο της εκλογής του νέου του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, δόθηκε με τις καταγγελίες του Σπύρου Ραπανάκη από τη διεύθυνση της κομματικής εφημερίδας Αυγή.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο κ. Ραπανάκης αρχικά υποστήριξε: «Είναι αυτονόητη κίνηση να διευκολύνω τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την νέα ιδιοκτησία της «Αυγής» να κάνει όποιες κινήσεις επιθυμεί, στην εφημερίδα του κόμματος».

Στη συνέχεια όμως προχώρησε σε βαριές καταγγελίες κατά κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που στάθηκε προεκλογικά και μετεκλογικά στο πλευρό του κ. Κασσελάκη, υποστηρίζοντας ότι και εκείνος και συνάδελφοί του στην εφημερίδα, αλλά και το ραδιόφωνο του κόμματος δέχθηκαν επιθέσεις συκοφάντησης τρομοκράτησης και δολοφονίας χαρακτήρων από υποστηρικτές της νέας ηγεσίας.

«Στην προεκλογική περίοδο τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή και το Κόκκινο και εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου, βρεθήκαμε στο επίκεντρο μίας μεθοδευμένης επιχείρησης συκοφάντησης τρομοκράτησης και διάφορα Fake news. Αυτό ξεκίνησε και από κεντρικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία. Αυτές οι επιθέσεις και η πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων στην πραγματικότητα δεν καταδικάστηκαν από κορυφαία στελέχη του κόμματος ή από τον κύριο Κασσελάκη», είπε συγκεκριμένα.

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής» μετά την εκλογή Κασσελάκη: Ανέβαλε το φεστιβάλ της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: