Ας χαίρονται οι εχθροί του… Κυνηγούν πάλι τον Μενέντεζ με έωλες κατηγορίες από τις οποίες πάντα βγαίνει νικητής: Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο Γερουσιαστής

FILE PHOTO: O γερουσιαστής Μπομπ Μεντένεζ EPA/MICHAEL REYNOLDS




Ο Δημοκρατικός Γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ και η σύζυγός του αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της δωροδοκίας σε αναφορά με τη σχέση τους με τρεις επιχειρηματίες του Νιού Τζέρσει.

Είναι ακόμα ένα κυνηγι μαγισσών. Την προηγούμενη φορά οι εισαγγελείς δεν μπόρεσαν να πείσουν τους ενόρκους και τους δικαστές ότι ο γερουσιαστής ήταη ένοχος και τον αθώωσαν. Οι δικηγόροι του ειναι βέβαιοι ότι θα συμβεί το ίδιο και τώρα.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο κ. Μενέντεζ και η σύζυγός του δέχτηκαν δωροδοκίες, συμπεριλαμβανομένων μετρητών, χρυσού, πληρωμών στεγαστικού δανείου και ένα πολυτελές όχημα από τρεις επιχειρηματίες του Νιου Τζέρσεϊ: Τους Wael Hana, Jose Uribe και Fred Daibes.

Το αντάλλαγμα ήταν να χρησιμοποιηθεί η ισχύς και η επιρροή του Μενέντεζ για να προστατευθιούν οι τρεις επιχειρηματίες και να επωφελήθεί η Αίγυπτος. Ως γνωστό ο στρατηγός αλ Σίσι ειναι γνωστός εχθρός του γερουσιαστη επειδή τον έχει εγκαλέσει σκληρά για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γερουσιαστής αντιμετωπίζει ύπουλο πόλεμο και κατηγορίες από τις οποίες έχει πάντα απαλλαγεί.

Ποιοι φοβούνται τον Μενέντεζ και θέλουν να κλείσει το στόμα του; Οι Τούρκοι βεβαίως, οι Ρώσοι που τον …τιμώρησαν με κυρώσεις, οι γνωστοί ως «νενέκοι» και οι ακροδεξιοί

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: