Αντιφασιστικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και την περιφέρεια για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη «Χρυσή Αυγή»

FILE PHOTO Κόσμος συμμετέχει στην αντιρατσιστική- αντιφασιστική παράσταση και πορεία με κατάληξη την πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στον Κορυδαλλό, . ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Συγκέντρωση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο καλλιτέχνης Παύλος Φύσσας από μέλη της «Χρυσής Αυγής» θα πραγματοποιηθεί σήμερα από συγγενείς, φίλους και αντιφασιστικές οργανώσεις στο Κερατσίνι, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι σταθμοί του μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» θα παραμείνουν κλειστοί από τις 17.30 και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων, αφού μετά την συγκέντρωση, θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας μέχρι την μάντρα του μπλόκου της Κοκκινιάς. Αυτό που διευκρινίστηκε είναι πως οι συρμοί θα πραγματοποιούν κανονικά τα δρομολόγιά τους, χωρίς όμως να κάνουν στάση στους συγκεκριμένους σταθμούς.

Ανάλογες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί σε ολόκληρη τη χώρα, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ημέρα όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας. Ο δρόμος όπου ο καταδικασθείς για τη δολοφονία, Γιώργος Ρουπακιάς, σκότωσε τον καλλιτέχνη, έχει πάρει το όνομα του, και πλέον λέγεται λεωφόρος Παύλου Φύσσα.

Οι αστυνομικοί θα προχωρήσουν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και θα απαγορευτεί η κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι θα δοθούν ξανά στην κυκλοφορία μετά το πέρας των κινητοποιήσεων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Β.Π.
Ελλάδα Αθήνα 

Κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.: Πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: