ΑΕΚ: Τροφική δηλητηρίαση υπέστη ο Μουκουντί, παραμένει στο νοσοκομείο

Ο Μουκουντί και ο παίκτης του Ολυμπιακού Αγιούμπ Ελ Κααμπί διεκδικούν την μπάλα , κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός, για την 4η αγωνιστική της Super league, στο γήπεδο ΟΠΑΠ Αρένα, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Δηλητηρίαση φαίνεται πως έπαθε ο Αρόλντ Μουκουντί την περασμένη εβδομάδα, όταν βρισκόταν σε υποχρεώσεις με την εθνική Καμερούν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο διεθνής σέντερ μπακ αντιμετώπισε πρόβλημα με «κάποια τροφή» που κατανάλωσε και οι παρενέργειες εμφανίστηκαν κάποιες μέρες μετά. Παραμένει στο νοσοκομείο και συνεχίζει εκεί τη φαρμακευτική αγωγή του, με στόχο να πάρει αύριο εξιτήριο.

* Στο μεταξύ, η ΑΕΚ αντιμετώπισε κάποια προβλήματα κατά το ταξίδι της στο Μπράιτον, τα οποία επιλύθηκαν με τη βοήθεια του υπουργείου Εξωτερικών. Έτσι, σε μήνυμά της στα Social Media … «η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Γιώργο Γεραπετρίτη για την ευαισθησία που επέδειξε και τη βοήθεια που παρείχε σε κάποια θέματα σχετικά με την ομαλή μετάβαση όλων των μελών της αποστολής της ΑΕΚ στην Αγγλία για τον αυριανό αγώνα του UEFA EUROPA LEAGUE με την Μπράιτον. Ευχαριστούμε επίσης τους επιτετραμμένους της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα για την πολύτιμη βοήθειά τους».

Έτοιμος για… ευχέλαιο ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά και τον τραυματισμό του Μπερνάρντο Σίλβα: Ο πέμπτος βασικός που θα λείπει

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: