The Crown σεζόν 6η και τελευταία με τον θάνατο της Νταϊάνα: Τον διαχειριστήκαμε «πολύ διακριτικά» λένε οι παραγωγοί της διάσημης σειράς του Netflix [videos]

FILE PHOTO: Το The Crown κυκλοφόρησε το 2016 και θα ολοκληρωθεί όταν η έκτη σεζόν κυκλοφορήσει στο Netflix αργότερα φέτος. Photo via Twitter@TheCrownNetflix




Οι δημιουργοί του The Crown δήλωσαν ότι ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα προσεγγίζεται «διακριτικά» και με ευαισθησία στην επερχόμενη τελευταία σεζόν του δράματος.

Η εκτελεστική παραγωγός Σούζαν Μάκι δήλωσε:  «Θα μπορούσε να είναι μεγάλο και θορυβώδες, αλλά δεν το κάνουμε.  Είμαστε σκεπτόμενοι  και  ευαίσθητοι άνθρωποι».

Η επιτυχία του Netflix έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν κριτική για την προσέγγισή της στην ιστορική ακρίβεια.

Η έκτη σεζόν αναμένεται να προβληθεί αργότερα φέτος.

Η σειρά θα ολοκληρωθεί με την έκτη σεζόν της, αφού μεταφέρει την ιστορία της βασιλικής οικογένειας στα χρόνια μετά τον θάνατο της Νταϊάνα, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα  στο Παρίσι το 1997 σε ηλικία 36 ετών.

«Υπήρξε μια πολύ, πολύ προσεκτική, μακρά, μεγάλη συζήτηση για το πώς να το κάνουμε – και ελπίζω, ξέρετε, το κοινό θα το κρίνει στο τέλος, αλλά νομίζω ότι έχει αποδοθεί προσεκτικά», είπε η  Μάκι. .

Την Νταϊάνα υποδύεται στις δύο τελευταίες σεζόν η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, η οποία είναι μια «εξαιρετική ηθοποιός», είπε η  Μάκι.

“Ήταν τόσο στοχαστική, προσεκτική και αγαπούσε την Νταϊάνα. Άρα υπήρχε τεράστιος σεβασμός από όλους μας. Ελπίζω να είναι εμφανές όταν το δει ο κόσμος”, πρόσθεσε.

Τον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα είχε υποδυθεί σε προηγούμενη σεζόν η Έμα Κορίν.

Το The Crown κυκλοφόρησε το 2016 και θα ολοκληρωθεί όταν η έκτη σεζόν κυκλοφορήσει στο Netflix αργότερα φέτος.

Με πληροφορίες από BBC

 

Ο Λαρς φον Τρίερ προκαλεί για μιά ακόμη φορά και ξεσηκώνει σάλο υπερασπιζόμενος τις ζωές και των Ρώσων: Ο πασιφισμός τελείωσε άλλο θύμα άλλο θύτης του απαντούν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: