Στα 43 της αντέχει ακόμη η Βίνους Γουίλιαμς: Νίκησε στο τουρνουά στο Σινσινάτι τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο 14 στο κόσμο) [videos]

File Photo epa10724636 Venus Williams of the USA plays Elina Svitolina of Ukraine in their 1st round match at the Wimbledon Championships, Wimbledon, Britain, 03 July 2023. EPA/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY




Παρά τα 43 χρόνια (!) της, η Αμερικανίδα, Βίνους Ουίλιαμς, προκρίθηκε στον 2ο γύρο του διεθνούς τουρνουά, που διεξάγεται στο Σινσινάτι, καθώς επικράτησε με 6-4, 7-5 της Ρωσίδας, Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο 14 στον κόσμο).

Αυτή, ήταν η πρώτη νίκη της Ουίλιαμς επί μίας παίκτριας του Top 20, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Λατρεύω αυτό το άθλημα και να η απόδειξη. Τα τελευταία χρόνια ήταν περίπλοκα λόγω τραυματισμών», σχολίασε λίγο μετά το τέλος του αγώνα η Βίνους, η οποία έχει κατακτήσει επτά τουρνουά Grand Slam.

Στον επόμενο γύρο, η Ουίλιαμς θα αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης, που θα γίνει μεταξύ της Κινέζας Τσινγουέν Ζενγκ (Νο 24) και της Λευκορωσίδας Αλιαξάντρα Σασνόβιτς (Νο 74η.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σινσινάτι, ΗΠΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε το φράγμα των 600 εκατ. ακολούθων στο Instagram: Τον ακολουθούν Μέσι (482), Σελένα Γκόμεζ (427) και Κάιλι Τζένερ (398)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: