Συνεχίζεται το σίριαλ Μπαπέ: Νέα σενάρια τον στέλνουν δανεικό ένα χρόνο στην Premier πριν… καταπλεύσει στη Μαδρίτη

FILE PHOTO: France’s Kylian Mbappe during a press conference of French national soccer team in Faro. EPA. LUÍS FORRA




Η «σαπουνόπερα» που αφορά στην μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζεται, όμως οι ημέρες της μεταγραφικής περιόδου λιγοστεύουν και τα σενάρια για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γάλλου επιθετικού, περιορίζονται.

Το Σαββατοκύριακο, μερίδα του ευρωπαϊκού Τύπου αποκάλυψε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να δαπανήσει 200 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν (σ.σ. όπου ουσιαστικά αποτελεί ξένο σώμα), αλλά υπό όρους και προϋποθέσεις.

Ωστόσο, η αγγλική εφημερίδα «Mirror», δίνει μία νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς αναφέρει ότι ο νεαρός παγκόσμιος πρωταθλητής, έχει δεχθεί να μεταγραφεί ως «δανεικός» για την νέα αγωνιστική περίοδο σε ομάδα της Αγγλίας και στην συνέχεια να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα στο σχετικό δημοσίευμα, ως πιθανότεροι προορσιμοί του Μπαπέ, αναφέρονται η Τσέλσι, η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ, ομάδες που δυνητικά μπορούν να αποκτήσουν τον κορυφαίο επιθετικό για έναν χρόνο.

Μία τέτοια εξέλιξη, θα επέτρεπε στον Μπαπέ να έχει χρόνο συμμετοχής και να αποφύγει μια τεταμένη κατάσταση με την πάροδο του χρόνου στο Παρίσι, ενώ ο σύλλογος της γαλλικής πρωτεύουσας δεν θα λάμβανε αποζημίωση μεταγραφής, αλλά σίγουρα θα μοιράζονταν τον μισθό του με τον σύλλογο, ο οποίος θα τον αποκτούσε, εξασφαλίζοντας οικονομικό όφελος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

Ο Λουίς Ενρίκε προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να μεταπείσει τη διοίκηση της Παρί για να αφήσει τον Μπαπέ να παίξει φέτος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: