Ο Λουίς Ενρίκε προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να μεταπείσει τη διοίκηση της Παρί για να αφήσει τον Μπαπέ να παίξει φέτος

epa10779902 Paris Saint-Germain’s head coach Luis Enrique gestures during a pre-season club friendly match between Paris Saint-Germain and Inter Milan at the National Stadium in Tokyo, Japan, 01 August 2023. EPA/KIMIMASA MAYAMA




Ο ισπανικός Τύπος αποκαλύπτει νέες πληροφορίες σχετικά με το… σίριαλ Κιλιάν Μπαπέ και αυτήν την φορά… πρωταγωνιστεί και ο Λουίς Ενρίκε.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ισπανός προπονητής, εξέτασε το ενδεχόμενο ν’ αποχωρήσει από την θέση του ως προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, ενοχλημένος από την ατμόσφαιρα μέσα στον σύλλογο που προκλήθηκε από την υπόθεση Μπαπέ. Ωστόσο, η σχετική φημολογία διαψεύσθηκε αμέσως από τον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σήμερα (6/8) η ισπανική εφημερίδα «Marca» προχωρά ακόμη περισσότερο, υποστηρίζοντας ότι ο Λουϊς Ενρίκε δυσκολεύεται να κατανοήσει όσα συμβαίνουν, ενώ επιχείρησε να αλλάξει την κατάσταση, εξετάζοντας την πιθανότητα επανένταξης του νεαρού Γάλλου στην ομάδα, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι ένας επιθετικός αυτής της ποιότητας, θα τον βοηθούσε να πετύχει τους στόχους του συλλόγου.

Όμως η διοίκηση της Παρί ΣΖ του απάντησε αρνητικά, με τον Ισπανό προπονητή να αποφασίζει τελικά ότι δεν θα επιχειρήσει κάτι περισσότερο για το συγκεκριμένο θέμα και θα περιμένει να δει ποια είναι τα σχέδια των διοικούντων.

Η εφημερίδα προσθέτει ότι προς το παρόν, η στάση του Μπαπέ προς τον Λουίς Ενρίκε και το επιτελείο του είναι τέλεια και ότι ο διεθνής άσος παραμένει ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που εάν είχε την επιλογή, ο Λουίς Ενρίκε θα τον είχε ενσωματώσει στην ομάδα το συντομότερο δυνατό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

Η ΑΕΚ φέρνει στην Ελλάδα τον 30χρονο Μπεν Μάκλεμορ: Έχει παίξει στη καριέρα του 556 αγώνες στο NBA – Έρχεται από την Κίνα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: