Συνάντηση Μητσοτάκη – Χαρδαλιά στο Μαξίμου: «Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος θα τα καταφέρει»

FILE PHOTO: Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) συναντάται με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά (Α). ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΗΣ




Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος του ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.

Λίγο μετά τη συνάντηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα social media εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κερδίσει την περιφέρεια Αττικής γιατί «είναι μαχητής».

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:

«Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής @nhardalias συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».

 

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιλέξει για την Περιφέρεια Αττικής, τον «άνθρωπο των ειδικών αποστολών», Νίκο Χαρδαλιά, έρχεται να κλείσει την εκκρεμότητα που προκάλεσε το ατόπημα του Γιώργου Πατούλη στο Ζάππειο, αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως όποια συμπεριφορά παρεκκλίνει από τις αρχές που έχει θέσει το Μαξίμου και δυσαρεστεί τον κόσμο θα έχει άμεση απάντηση.

Χθες από τη Λέσβο, ο πρωθυπουργός παρουσίασε την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή για το Βόρειο Αιγαίο, υπογραμμίζοντας ότι «ο στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής είναι η καλύτερη υποψηφιότητα για να είναι ο επόμενος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση» είπε και τόνισε ότι η ευπρέπεια και η διακριτικότητα είναι σημαντικά για όποιον διεκδικεί δημόσιο αξίωμα.

Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε εμμέσως στην απόσυρση τόσο του Γιώργου Πατούλη, όσο και του νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του «στους εν ενεργεία περιφερειάρχες τους οποίους επιλέξαμε τελικά να μην στηρίξουμε και να εξάρω την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν αυτήν την κομματική επιλογή, δύσκολη ενδεχομένως για αυτούς

Στο Μαξίμου σήμερα ο Νικος Χαρδαλιάς: H απόλυτη κυριαρχία της ΝΔ και στις περιφέρειες ο στόχος του πρωθυπουργού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: