Σε «τυφλό σημείο» η δολοφονία του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια: Χωρίς κάμερες η περιοχή που ήξεραν καλά οι χούλιγκαν [video]

Στιγμιότυπο από το βίντεο που δημοσιοποίησε ο ΣΚΑΙ από το “τυφλό σημείο’ που εκτιμάται ότι δέχθηκε τη μοιραία μαχαιριά ο Μιχάλης Κατσουρής. Screenshot via Glomex/ΣΚΑΙ




Οι Κροάτες χούλιγκαν που εφόρμησαν στο γήπεδο της ΑΕΚφαίνεται να ήξεραν σαν ντόπιοι την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας καθώς οι έρευνες δείχνουν πως είχαν πολύ καλή πληροφόρηση και καθοδήγηση από τους Έλληνες συνεργούς τους στην επίθεση της νύχτας της 7ης Αυγούστου που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό βίντεο που αποτυπώνει την επίθεση που δέχθηκε ο 29χρονος με ρόπαλο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, στη δημοσιότητα έρχεται ακόμη ένα που φέρεται να δίνει απαντήσεις για το σημείο της δολοφονίας του.

Στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ, φαίνεται το σημείο όπου φέρεται να δέχθηκε τη μαχαιριά το θύμα, ένα σημείο χαρακτηρίζεται ως «τυφλό» μιας και εκεί δεν υπάρχουν κάμερες. Κάτι που όπως φαίνεται γνώριζαν όσοι του επιτέθηκαν. 




.Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι Κροάτες είχαν καθοδήγηση από Έλληνες για τον τρόπο που θα κινηθούν, όπως είχε αναφέρει και η αρχική ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά φάνηκε και από τις συλλήψεις.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένας νέος γύρος συλλήψεων, εφόσον ταυτοποιηθούν και άλλα πρόσωπα από την Ελλάδα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση.

Άρχισαν να «μιλούν» τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν

Φως στις έρευνες για τη δολοφονία του Μιχάλη αναμένεται να ρίξουν και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων που εξετάζονται από τις Αρχές.

Η ασφάλεια κατέσχεσε από την πρώτη στιγμή τα τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα φονικά επεισόδια γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Όπως προκύπτει κι από φωτογραφικό ντοκουμέντο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η επεξεργασία των δεδομένων από ορισμένα κινητά έχει ήδη ξεκινήσει.

Παρακάτω βλέπουμε μια φωτογραφία από το ιστορικό αναζήτησης στην εφαρμογή GPS Google maps. Προκύπτει όλο το δρομολόγιο που έχει κάνει ο συγκεκριμένος οπαδός:

Με πληροφορίες από skai.gr/ertnews.gr 

Νέα ανατριχιαστικά βίντεο από τη δολοφονία του Μιχάλη: Τον χτυπούν με ρόπαλο μετά τη μοιραία μαχαιριά * Τάγμα δολοφόνων με στρατιωτική πειθαρχία οι χούλιγκαν [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: