Πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τον αποψινό αγώνα Μπράγκα – Παναθηναϊκός

Στιγμιότυπο από τον αγωνα Μαρσέιγ – ΠΑΟ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Το μεγάλο βήμα για την επιστροφή τους στους ομίλους του Champions Leagueμετά από 13 χρόνια θέλει να κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός.

Στις 22:00 αντιμετωπίζει στην Πορτογαλία, την Μπράγκα, στην πρώτη αναμέτρησή τους για τα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μπράγκα είναι αήττητη κόντρα σε ελληνικές ομάδες με 4 νίκες και μία ισοπαλία. Ο Παναθηναϊκός, σε 4 επισκέψεις του στην Πορτογαλία, έχει πετύχει 2 νίκες κατά της Πόρτο, ενώ μετράει και 2 ήττες από την Πόρτο και την Εστορίλ.

Ειδικά στοιχήματα για πρόκριση, σκόρερ και σύνολο γκολ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στον αγώνα Μπράγκα-Παναθηναϊκός εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές καθώς και την «Eπιστροφή Στοιχήματος»*.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, τον παίκτη που θα σκοράρει το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον παίκτη που θα πετύχει 2+ γκολ, τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος από την Μπράγκα και τον Παναθηναϊκό, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το σύνολο γκολ του αγώνα, του πρώτου ημιχρόνου και της κάθε ομάδας.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: